paorpaor je napisao(la):Strucnjaci su savetovali da se zito i u decembru seje.
Cinimi se da je najbollje biti "sam svoj majstor" jer od strucnjaka nam je pun k...c.
Ja već to odavno rekao...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
paorpaor je napisao(la):Strucnjaci su savetovali da se zito i u decembru seje.
Cinimi se da je najbollje biti "sam svoj majstor" jer od strucnjaka nam je pun k...c.
Slazem se,a i ako dodje do greske nemas na koga da budes besan (osim na samog sebe)paorpaor je napisao(la):Strucnjaci su savetovali da se zito i u decembru seje.
Zavisti,kakve zavisti ?diklofen je napisao(la):Ja sam posejao 5.04. i uopšte se ne kajem.Da sam mogao posejao bih sve .Šta može da mu fali ako je temperatura na 5cm u proseku 10C.A već sutra i prekosutra temperature idu na 20c,pa u subotu i nedelju na 17C,pa od ponedeljka preko 20C.
Čini mi se da ima ovde malo i zavisti.
Kanda,nije ispalo tako.....diklofen je napisao(la):Ja sam posejao 5.04. i uopšte se ne kajem.Da sam mogao posejao bih sve .Šta može da mu fali ako je temperatura na 5cm u proseku 10C.A već sutra i prekosutra temperature idu na 20c,pa u subotu i nedelju na 17C,pa od ponedeljka preko 20C.
Čini mi se da ima ovde malo i zavisti.