Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
paorpaor je napisao(la):
Strucnjaci su savetovali da se zito i u decembru seje.
Cinimi se da je najbollje biti "sam svoj majstor" jer od strucnjaka nam je pun k...c.

Ja već to odavno rekao...

Ja sam posejao 5.04. i uopšte se ne kajem.Da sam mogao posejao bih sve .Šta može da mu fali ako je temperatura na 5cm u proseku 10C.A već sutra i prekosutra temperature idu na 20c,pa u subotu i nedelju na 17C,pa od ponedeljka preko 20C.
Čini mi se da ima ovde malo i zavisti.

paorpaor je napisao(la):
Strucnjaci su savetovali da se zito i u decembru seje.
Cinimi se da je najbollje biti "sam svoj majstor" jer od strucnjaka nam je pun k...c.
Slazem se,a i ako dodje do greske nemas na koga da budes besan (osim na samog sebe) ::namigivanje::

Evo javljam se jer sam ja posejao kukuruz i bio sam danas klica je jedno 3cm i polako ide gore,a i ja sam ga posejao malo dublje da mu bude toplije ::namigivanje:: .Samo je problem na nekim mestima kora gde je uhvatilo nevreme.

diklofen je napisao(la):
Ja sam posejao 5.04. i uopšte se ne kajem.Da sam mogao posejao bih sve .Šta može da mu fali ako je temperatura na 5cm u proseku 10C.A već sutra i prekosutra temperature idu na 20c,pa u subotu i nedelju na 17C,pa od ponedeljka preko 20C.
Zavisti,kakve zavisti ?
Da se razumemo,ja jesam za raniju setvu,ali ne po svaku cenu.

Oni koji su posejali hvale da je to dobro jer seme ima vlage, mi koji još nismo hvalimo da je semenu bolje u džaku nego u hladnoj zemlji, a ako nebude kiše i pripekne suša biće nam svima isto, a ako bude dovoljno kiše, svima će biti dobro, tako da ne zavisi sve samo od nas, već i od Božije volje! :cool: :kisa:

А шта ако се обистини ово.!? 58,4 мм
2ywi8mr.gif

diklofen je napisao(la):
Kanda,nije ispalo tako..... :sta: :sta:

Pa ne znam kako je ispalo ali kukuruz koji sam sejao 5.04. sasvim lepo napreduje.Danas sam bio da ga oprskam(deo koji nisam) i zadovoljan sam sa zatečenim stanjem. :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh