Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo malo sunca i vetra i vec za koji dan. Prolece je to,a ne zima. Danas je bilo dosta toplo iako je slabo bilo sunca,a da je jesen onda bi se posmrzavali. Ako se sutra provuce da nepadne u petak ili subotu ce se ici u atar bez problema.

paorpaor je napisao(la):
Samo malo sunca i vetra i vec za koji dan. Prolece je to,a ne zima. Danas je bilo dosta toplo iako je slabo bilo sunca,a da je jesen onda bi se posmrzavali. Ako se sutra provuce da nepadne u petak ili subotu ce se ici u atar bez problema.
pa dobro mozda sam malo preterao :haha: al imam jednu parcelu gde ce trebati 4-5 dana bez kise da bih nastavio setvu kukuruza koji je vec posejan u 4 reda u nedelju pa se ovom sto mi sejao pokidao traktor :zli: bice malo nezgodno kod prskanja

aman ljudi dajte malo vode i kod mene. setva je gotova i prskanje skoro al bi mi trebalo malo kise. ovde kod mene se po celi dan "muci" da pada i na kraju se iscedi 10-ak kapi.

KishRobert je napisao(la):
paorpaor je napisao(la):
Temperatura zemljista merena danas u 9 h na dubini od 5-10 cm iznosi 12 C.
Zemljiste jako vlazno.
a to je za kukuruz koji je posejan,dobro ili lose?
Mislim da je odlicno,jer sam pre 1/2 sata bio da obidjm kukurz koji smo posejali 10-og oko 5 popodne i vec je poceo da pusta klicu.
Usput merio sam i t zemlje,iznosila je u setvenom sloju oko 14-15 C.

paorpaor je napisao(la):
Mislim da je odlicno,jer sam pre 1/2 sata bio da obidjm kukurz koji smo posejali 10-og oko 5 popodne i vec je poceo da pusta klicu.
Usput merio sam i t zemlje,iznosila je u setvenom sloju oko 14-15 C.
i ja sam tada posejao,samo se bojim ovolike kišurine.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh