Vogel&noot soil solutions

Od Agrotech-a. Ja sam kupio plug u Almeksu, i uz malo pogađanja dobio sam plug sa boljom opremom po nižoj ceni od one u Agrotechu.

Ja sam kupio za 6000 evra ms 1050 nov 4 brazde od agrotech-a a almex mi je tražio malko više oko 8500 evrića pre 3 godine.Cene su bogami porasle. :osmeh:

Danas zvao Almex da pitam za L950 i kaze da ga nemaju, a M1020 obican negde oko 3600 evra izadje, ali ne u ful opremi. Sad u jakoj sam dilemi, L bi 820 vukao ali ovaj M tesko bih vukao, ipak tezak je (bara tako kazu), a ovaj covek mi je sve lepo objasnio i on mi ga preporucuje, sad ne znam vise sta da mislim.

[TABLE="class: wp-table-reloaded wp-table-reloaded-id-23"]
[TR="class: row-3 odd"]
[TD="class: column-1"]Hvala na linku, sad pronadjoh u ovoj firmi kada se sve izracuna izadje jevtiniji sa vise opreme nego kod corica. [/TD]
[TD="class: column-2"][/TD]
[TD="class: column-3"][/TD]
[TD="class: column-6"]VOGEL NOOT ravnjaci - MGM Plamen Company[/TD]
[TD="class: column-7"][/TD]
[TD="class: column-8"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Zakasnio sam,hvala clanu amazon, ovi su izgleda povoljniji. Jos me interesuje dali traktor od 90 ks moze da ga vuce u tezoj zemlji?

Jel bi neko menjao kacenje za trobrazni V&N L950, 2003.god. Moje je treca kategorija cini mi se,siroko mi je jako,pa ako neko ima drugu kategoriju da menjamo. Da ne bi ovu moju preradjivao. Moze da mi pusti pp ko hoce...

Kupio sam novog vogela L950 i nema nalepnicu koja je rupa da mu bude zahvat 30 koja 35 i 40. Gledao sam kod rodjaka na istom plugu samo je njegov 2002 godiste ali kod njega nije isti sistem podesavanja zahvata. Mislim nisu isto rupe izbusene. kod njega idu 3 rupe jedne ispod druge, a kod mene ide jedna i ispod nje jos jedna rupa i pored te druge ima jedna rupa. Sad ne znam koja je rupa za koji zahvat? Ne mogu sliku nesto da ubacim.

[TABLE="class: wp-table-reloaded wp-table-reloaded-id-23"]
[TR="class: row-3 odd"]
[TD="class: column-1"]Hvala na linku, sad pronadjoh u ovoj firmi kada se sve izracuna izadje jevtiniji sa vise opreme nego kod corica. [/TD]
[TD="class: column-2"][/TD]
[TD="class: column-3"][/TD]
[TD="class: column-6"]VOGEL NOOT ravnjaci - MGM Plamen Company[/TD]
[TD="class: column-7"][/TD]
[TD="class: column-8"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Zakasnio sam,hvala clanu amazon, ovi su izgleda povoljniji. Jos me interesuje dali traktor od 90 ks moze da ga vuce u tezoj zemlji?

Ćorić ti je ubedljivo najskuplji po pitanju sve mehanizacije što prodaje.

Nazad
Vrh