Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
8.8 za L seriju,ovi veci i glomazniji 10.9...na L plug stavite jaci sigurnosni,i plakacete za gredom u svakom slucaju.Koja je cvrstoca sigurnosnog srafa za VN LM950?
Jedno je sta kaze papir,drugo praksa.Dok su na plugu bili 8.8(fabricki tako dosao)sve bilo ok,kada je na zadnju glavu stavljen 10.9,glava je naredna dva dana pucala mesto srafa,a usi pistale od cene koja je bila navedena za novu gredu...Ja sam stavljo 10.9 sve dok nisam iskrivio dva raonika a sigurnjaci nisu pukli,od tad samo 8.8 i glava me neboli.Bolje da promenim 6-7 srafova u sezoni nego dva raonika da iskrivim
Kupite 8.8 u kvalitetu a ne ove bele made in P.R.C koji se nude po kojekakvim gvožđarama pa ćete videti da li se tegli ili puca kao led.
Sve se da skrjati. Inace po uputstvu idu vijci tvrdoce 10,9. Na L950 od 2006. nismo niti jedan vijak polomili, niti na M1020. Al zato lane na bivsem Kvernelandu punu torbu vijaka 8,8.