Bubu
Član
Odg: VOGEL&NOOT SOIL SOLUTIONS
Nisu ni Becejske vec Novo Becejske masine i imaju u nazivu i IMT.
Nisu ni Becejske vec Novo Becejske masine i imaju u nazivu i IMT.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na koga mislis Lalu , Bubu-a ili Macvanina 82......Matić je napisao(la):Jesi ti inžinjer kada tako znaš materijale?
Imale su dok je FOP bio u sastavu IMT-a, sada vise ne.Bubu je napisao(la):Nisu ni Becejske vec Novo Becejske masine i imaju u nazivu i IMT.
Ti si druze u veeelikoj zabludi.Mačvanin 82 je napisao(la):sve u svemu nema tu kvaliteta
Samo ću ti reći da svaki cigan svoga konja hvali.Mačvanin 82 je napisao(la):nema svrhe biti inžinjer za takve stvari,dovoljno je iskustvo,a jesi ti Matiću neki kad umeš moje predrasude da ocenjuješ
Mačvanin 82 je napisao(la):nema svrhe biti inžinjer za takve stvari,dovoljno je iskustvo,a jesi ti Matiću neki kad umeš moje predrasude da ocenjuješ
MONTOYA je napisao(la):ajd komšo nemoj pričati,ko je još rekao da je npr. IMT-FOP setvospremač loš,
naravno da ima boljih ali nisu ni ovi za podcenjivanje dok vogel sem boje i nalepnica nije ništa drugo menjao na njima
komšo nisam ja polemiku vodio oko setvospremača,več oko pravih Vogel plugova i ivih IMT sa Vogel nalepnicom, e oko toga da se razumemo,smešno je o tome i diskutovati
Fop-ovi spremaci su bili i ostali jako kvalitetni, a Vogel? Vogel je nekad bio sinonim kvaliteta, a sad? Dosao Rus i kaze:" Mozemo ustedeti na ovome, na onome... i sve to prodati na Istoku". Nekada vrhunski plugovi a sad neka sredina. Ima puno boljih - Kverneland, Potinger, Kun, Overum, Lemken...Mačvanin 82 je napisao(la):Mačvanin 82 je napisao(la):nema svrhe biti inžinjer za takve stvari,dovoljno je iskustvo,a jesi ti Matiću neki kad umeš moje predrasude da ocenjuješ
nisam ja druže u toj kako ti kažeš " zabludi",već samo kako glasi ova tema Vogel&Noot tako i ja podržavam njeno ime i neželim da ga neko blati sa kojekavim kopijama IMT-a, ko je radio sam pravim Vogel plugovima zna šta je kvalitet,a uostalom neželim da polemišem kao neki jer ipak ovo je samo forum u kojem jedni drugima treba da pomažemo raznim savetima a ne na osnovu ličnih mišljenja da ubedjujemo i druge u pogrešne stavove .
Pozdrav za sve ljubitelje Vogela
Post je spojen: [time]Fri Jan 7 15:29:22 2011[/time]_________________________________________________
MONTOYA je napisao(la):ajd komšo nemoj pričati,ko je još rekao da je npr. IMT-FOP setvospremač loš,
naravno da ima boljih ali nisu ni ovi za podcenjivanje dok vogel sem boje i nalepnica nije ništa drugo menjao na njima
komšo nisam ja polemiku vodio oko setvospremača,več oko pravih Vogel plugova i ivih IMT sa Vogel nalepnicom, e oko toga da se razumemo,smešno je o tome i diskutovati
Pa koliko ja znam sa Vogel-ovim i Kvenerland-ovim....Mačvanin 82 je napisao(la):pravi Vogel se proizvodi u Austriji!!! A ko ga je probao ili ko ima zna o čemu pričam,pusti Lalo više tu priču o Fopu. Sa kojim ti plugom oreš
Bas tako. Kverneland je za klasu bolji plug od Vogela. Macvanin 82, nemoj me shvatiti pogresno, Vogel je dobar plug, daleko od toga da nije, ali ima i puno boljih, a neznatno skupljih. Sveto trojstvo medju plugovima je Kverneland-Potinger-Kun.IMT-550 je napisao(la):Pa koliko ja znam sa Vogel-ovim i Kvenerland-ovim....Mačvanin 82 je napisao(la):pravi Vogel se proizvodi u Austriji!!! A ko ga je probao ili ko ima zna o čemu pričam,pusti Lalo više tu priču o Fopu. Sa kojim ti plugom oreš
sremac je napisao(la):vidim da svi volite vise obrtace al meni je bolji ravnjak iako imam njive od po 10 jutara u koamdu i vise. pre dve godine smo u milurovicu komercu u ugrinovcima kupili novi plug .. vogle noot 3 S M950 .. sa deflektorima i tockom.... daske su nzm tacno wy ili un 400 i dosada smo poorali vise od 250 -300 jutara... plug je prva liga.. zemlja je sednja pa mozda malo i teska , .. vuce ga john deere 105 ks na zahvatu 3 x 44 najvecim i jos je vreteno bocno zategnuto do kraja .. oremo zimi 30 cm na ovom zahvatu i ide oko 11.5-12 km /h sto je mozda malo brzo.... tacno mi pokazuje sat na john deere-u da ide oko 11.5- 12 km/h.. platili smo ga pre dve god 4200 e + tocak 180 e = skupa 4380 eura..... nema predpluznjake jer nam ne trebaju ..... nikad se nije zagusio a oremo odmah kukurzoviniste i po blatu , koje je zmaj 142 vrsio bez secke..... za plug moja ocene je 5+ .. boljeg nisam video od ravnjaka.......prevrtaci su druga prica... slike ce biti uskoro ....
Post je spojen: [time]1294763634[/time]_________________________________________________
zaboravio sam da napomenem da mi je puko raonik treci na pola ..... firma v&n iz nemacke kome je raonik poslat kao reklamacija je prihvatila da je to greska do raonika i poslali su mi novi iz nemacke za 5 dana .... brzo su mi otklonili kvar u sezoni oranja ... nista nisma platio jer mi je vazila garancija od god dana...... a dotle smo bili poorali 100 jutara.... nijedan sraf nismo polomili jer pazimo na panjeve i kojekava sra** u njivi..... svakom bi preporucio V&n m 950 ..... ali samo M .
L je slab za trakotre iznad 100 ks.....