Pera NS 91
Član
Pa drugar ja samo tamo pazarim,tj neznam gde bi jos mogao da nabavim!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kontaktiraj ih, neko je na forumu rekao da salju brzom postom, to nije previse skupo za teritoriju srbije...Za crnu goru posiljka je oko 15 eura, zato sam ja narucivao sa ebaya. Vjerovali ili ne, jeftinije mi je bilo da ih narucim i da stignu iz kine, nego da ih narucim iz srbije!Pa kako ja da dodjem do njihJedino opet kad budem iso na sajam ako budem uopste isao .
Vidi druze sa ovim sto gaje koke nosilje i pilice brojlere..ja sam tako nabavljao, ovamo u RS..zavrnes je na flau od 2 l i "miran si ko' Backa"..Jel to nipl pojilica i jel može negde da se uzme samo"niplica"bez creva i ostalih sr...????????
Hvala i pozdrav.
Jel to nipl pojilica i jel može negde da se uzme samo"niplica"bez creva i ostalih sr...????????
Hvala i pozdrav.
Pa jel mogiće da nema u Srbiji?
Nisam neki nacionalista,ali ne bih kupovao u ulici Franje Tudjmana!!!Ipak hvala svima na odgovoru!!!!![]()
Pa jel mogiće da nema u Srbiji?
Nisam neki nacionalista,ali ne bih kupovao u ulici Franje Tudjmana!!!Ipak hvala svima na odgovoru!!!!![]()
Pa sta sve ima ovoliko u pakovanju ,bre dali je moguce da nema oko Bga negde .I konkretno jedna obicna sisica sa navojom koja se uvije gde god kupcu odgovaralo a ne ovako upakuju i limcice racve slavine itd
Pa sta sve ima ovoliko u pakovanju ,bre dali je moguce da nema oko Bga negde .I konkretno jedna obicna sisica sa navojom koja se uvije gde god kupcu odgovaralo a ne ovako upakuju i limcice racve slavine itd
Da pakuju samo sisicu(poilicu) kostala bi 100din, a ovako ti upakuje jos malo lima i onda ti moze naplatiti 300din.Cist zapadni sistem.
Ne moraš kod Franje Tuđmana, nego kod Alberta Ajnštajna br. 2 u Novom Sadu. Firma Clair. Jesenas su koštale 300 dinara komad (bez creva)
- - - - - - - - - -
Evo kako izgledaju pojilice koje ja koristim, kupljene u Clair-u:
![]()
![]()