perje
Član
Ja sam imao za patuljastog kunića takvu cuclu, i na kraju je bio navoj izglodan pa sam uspio staviti malu bocu, ali je curilo. Probaj na cuclu montirati šlaf i spojiti na karnister ili kantu s vodom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav zima,pa kod mene za sada nema problema jos uvek sa smrzavanjem,imam one zute pojilice svako vece i jutro dospem mlake vode i za sada je sve ok,ja imam kaveze u supi,naravno da sam supu zasuskao sa svih strana jedino kada bude jaci minus onda i kod mene bude zmrzavanja!A gde ti drzis zekane?Stigo minus a sa njim i problemi sa smrzavanjem vode, kako se vi borite sa ovim (kod mene najvecim) problemom?
Pozdrav Savo,ideja ti je super samo ko ima takav sistem napajanja,a mi koji imamo samo pojilice a nemamo kako montirati taj "balon ili bure "u kojem bi drzali vodu a i plus sve te cevcice ima koje i slabo dihtuju itd...ja to svako vece unesem pojilice u kucu,i ujutru napunim mlakom vodom a oko podne dospem tople pa se smlaci i tako jovonanovo dok malo ne otopli...Ne drzim kunice,ali se po malo bavim vodovodnim instalacijama.nisam siguran da li je neko vec pisao ali mozda imam resenje za vas problem.rec je o grejacima za akvarijum koji bi se namontirali u jedan rezervoar,a iz tog rezervoara cevima ili cevcicama dovodila voda do pojilica,cena jednog grejaca je oko 700 din.i ima mogucnost stelovanja temperature mislim od 20-30 stepeni.