talianu
Član
Taj što sam postavio i ta dva ,sve ti to sa iste trake silazi,samo uzeti u obzir koji je najdostupniji i najbliži.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vrhunska masina al mi je mnogo para. Maksimum mi je 30k sa uracunatim PDV i da nije jaci od 80ks.To se lako reši uzmeš crevo 3 metra napraviš muški- ženski i vodiš do napred,Ja imam tih creva 4 para pa kad mi zatreba za viljuškar ili prikolicu.
Evo ti jedan lep voćarac ,treba da može i kardan napred ali uz doplatu
https://lambo.rs/lamborghini-spire-f80-traktor/
Ta dva jedno drugo iskljucuju, osudjen si na Landini REX4 ili nesto od SDF grupacije Frutteto ili slicno( mada za njih nisam siguran da su Stage V ali verovatno se moze dobiti). A oba su preko te cene verovatno, nesto preko 40k...stage V i da ne prelazi 30-35eur sa PDV.
....
Preko 40k ? Hvala za info.Ta dva jedno drugo iskljucuju, osudjen si na Landini REX4 ili nesto od SDF grupacije Frutteto ili slicno( mada za njih nisam siguran da su Stage V ali verovatno se moze dobiti). A oba su preko te cene verovatno, nesto preko 40k
Lep izbor al je 60ks a meni treba bar 70ksSame Delfino 60 ti je stage V i on ti je do 35000. Teskasi su preko 45000.
Sent from my moto g(60) using Tapatalk
Imaju neku akciju jos uvek al samo za lager a to su modeli sa motorom koji ne zadovoljava EU ekoloski standard za IPARD podsticaj.Ne znam tacnu cenu, najbolje nazovi distributere pa pitaj ali kolko se secam tako nesto se pominjalo. Tj to je bio Same Frutteto, Landini ne znam ali ne verujem da je mnogo jeftiniji. Lamborghini je imao neku akciju radi probijanja na trziste, bio je par hiljada eur jeftiniji od ostalih iz SDF grupacije, ne znam da li jos uvek traje
Zbog cega bas 70 ks minumum? Koji posao u vocarstvu nemoze odraiti traktor od 60 ks dw?Lep izbor al je 60ks a meni treba bar 70ks
Npr malcer za koji mi treba snaga do 70ks.... sakupljac lesnika + prikljucne masine pozadi.Zbog cega bas 70 ks minumum? Koji posao u vocarstvu nemoze odraiti traktor od 60 ks dw?
Maks ti je 30k eura, da je stage V, I da je 70 ili 80 ks... Ne moj se ljutiš, al to nećeš naći...Vrhunska masina al mi je mnogo para. Maksimum mi je 30k sa uracunatim PDV i da nije jaci od 80ks.