VLADIMIREC T-25

Конкретно прво промени бошисту, шта ту има да належе то је Бош пумпа код ње нема и не сме да буде луфта или толеранција па да налегну временом.

Uzeo danas da proverim i očistim centrifugalni filter - kad imam šta da vidim, nije bio sastavljen "oznaka na oznaku", one crtice na poklopcu i samom kućištu, zbog balansa....ja ne znam šta je s tim majstorima..........

Pozdrav, morao sam da zamenim ova dva creva od hidrauličnog cilindra. Zanima me jel treba i kako odzračiti hidraulični sistem?
20240806-192259.jpg

Pozdrav, morao sam da zamenim ova dva creva od hidrauličnog cilindra. Zanima me jel treba i kako odzračiti hidraulični sistem?
20240806-192259.jpg
Samo uradi nekoliko spuštanja i podizanja i vazduh će otići pomešan sa uljem nazad u rezervar i tamo će polako da izađe iz ulja. A da li ima vazduha u cilindru možeš da proveriš tako što podigneš poluge u vodoravni položaj i pokušaš da rukama podigneš poluge. Ako se pomeraju znači da ima vazduha u cilindru. Izvinjavam se što malo više pametujem ali nemam druga posla.

Može mišljenje? Auspuh mi je "na dole", stari tip, razmišljam se da naručim granu koja ide na gore i auspuh od 542....Dobijam li šta? Hoće li biti bar "zeru" tiši?

Ako hoćeš da utišaš traktor, onda uzmi od nekog auta zadnji lonac. Silom prilika sam na jednog 533 stavio srednji lonac od golfa dvojke (nije imao nikakav) a na našeg 588 zadnji lonac od Mercedesa 123-240d. A ako hoćeš traktorski, kvalitetan onda uzmi aluminizirani od Gocema. U principu ni oni ne bi trebali biti puno bučniji, ali nemaju staklenu vunu (ili već šta je to unutra) kao što imaju oni od automobila, pa ipak jesu malo.

Ako hoćeš da utišaš traktor, onda uzmi od nekog auta zadnji lonac. Silom prilika sam na jednog 533 stavio srednji lonac od golfa dvojke (nije imao nikakav) a na našeg 588 zadnji lonac od Mercedesa 123-240d. A ako hoćeš traktorski, kvalitetan onda uzmi aluminizirani od Gocema. U principu ni oni ne bi trebali biti puno bučniji, ali nemaju staklenu vunu (ili već šta je to unutra) kao što imaju oni od automobila, pa ipak jesu malo.
Voleo bih traktorski, iskreno, da to "liči", a ipak da bude tiše od ovog - nema bučnijeg od T25 sa auspuhom na dole.....samo, ne bih da ga "prigušim" slučajno, pa koji traktorski bi bio najbolji, duža/kraća cev itd. ....

Može i od auta da se upakuje veoma dobro vizuelno, ali ok. Potpuno razumem zašto ne želiš budževinu. Traktorski bi mogao baš taj npr što si spominjao,od 542. Vidi samo da li će odgovarati prečnik grane i prečnik auspuha. A to da li će cev biti duža ili kraća...... gledaj naspram visine kabine traktora ili naspram visine šofera ako nemaš kabinu. Neka bude iznad visine glave vozača. Po meni.

Било какав лонац од аутомобила, што већи и што јефтинији. Ипак је то 2000 + кубика запремина мотора.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Pozvao Gocem, dao fi na dnu konusa kolena (fi 46, a kod IMT je 50....)....125cm, sa prigušivačem, aluminizirani - 5.500, trebalo bi da sam miran dug period.....

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh