VLADIMIREC T-25

ljudi pozdrav da li ima neko da proda donju kuku za vladiku ako je ne koristi

@reggacci to ćeš teško naći ja tražim već 5 godina i nisam našao
da bar hoće neko da mi pozajmi na dan dva da mi bude uzor da napravim taku ali neće niko
želim ti puno sreće u potrazi pa ako nađeš javi možda nekom i pomogneš

U subotu razbacivanje Uree i drljanje.Vlada u glavnoj ulozi.
Počeo je malo da troškari ulje, da li se to rešava promenom karika ili treba neki ozbiljniji zahvat.

Ulje koje nestane iz kartera mora proci kroz auspuh. Uzrok potrosnje mogu biti istrosene karike ili ako si u skorije vreme radio motor pa su mazajuce karike namontirane na klip naopako pa umesto da vracaju ulje u karter one izbacuju na auspuh. Sto se dima tice on ne mora biti pokazatelj trosenja ulja jer uglavnom na ler gasu on dimi i pri naglom dodavanju gasa a pri jacem ili punom gasu dim ne mora ni postojati.

U principu pre nego sto se odlucis da bilo sta radis na njemu konsultuj se sa jos nekim, a ja sam izneo svoje misljenje.

Komšo proveri da li ti izbacuje ulje na iberlauf, druga stvar može biti da je ulje lošije pa isparava ja sam samo jednom sipao Belovo ulje i počeo traktor da ga troši otprilike 1l na deset radnih časova ,od tada sipam samo bizonovo od promene do promene dospem pola litra a to iscuri negde iznad pumpe v. pritiska nikako da odgonetnem odAKLE SE SLIVA,ako on dobro vuče samo po gasu i dobro ulje u njega

Где има да се купе пркидачи, позициа/жмигавац, брава паљења и остали елктрични делови за т25 и да шаљу поштом, дајте ми број телефона. дотеро ми човек да му урадим инсталацију, ништа не ради, а ја сам радио само ИМТ па немам појма где шта иде.

imas druze u LAZARO D.O.O mozes poruciti i putem interneta evo ti broj tel a ako hoces putem interneta kucaj u googlu lazaro delovi za traktore br.tel 023 /510439 i 063/516513

Ma ne pitam samo

---------- Poruka napisana u 14:09 ---------- Prethodna poruka je at 14:07 ----------

I to da budu b.palanka 4458 okolina pozarevac ili u pozarevcu nek mi javi ako treba i casticu

---------- Poruka napisana u 14:10 ---------- Prethodna poruka je at 14:09 ----------

I to b.palanka 4458 okolina pozarevac i pozarevac vasticu ako treba

Ma ne pitam samo

---------- Poruka napisana u 14:09 ---------- Prethodna poruka je at 14:07 ----------

I to da budu b.palanka 4458 okolina pozarevac ili u pozarevcu nek mi javi ako treba i casticu

---------- Poruka napisana u 14:10 ---------- Prethodna poruka je at 14:09 ----------

I to b.palanka 4458 okolina pozarevac i pozarevac vasticu ako treba

Objasni nam o cemu se radi?:sta:

Nije vazno samo ako ga vidite bez kabine beo auspuh pise napred markerom predrag jedna zadnja guma malo pukla sa kacketom ili su ga skinuli hvala u napred

Nazad
Vrh