Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za kipovanje...Cemu sluzi ona mala rucica pored dekompresora I rucice hidraulike ?
Да, прво електро пумпом натераш притисак уља, па онда пушташ компримовани ваздух за стартовање мотора.... ...ал' ти то важи са стартовање тенковског мотора.Cuo sam da kad se menja ulje u motor da treba da se vergla dok traktor ne dobije pritisak pa se onda upali.
Samo pogon skini zajedno sa pumpom. Ocisti sve i iseci od kartona dihtung i obavezno namazi sa silikonom crvenim ili crnim.Malo pre sam prosao pored traktora I na onom desnom stepeniku (gledavsi sa zadnje strane traktora) video ulje.I mislim da izlazi kroz onaj dihtung koji stoji izmedju traktora I pogona h. pumpe.
Jel trebam da skidam I pumpu uz pogon da bih zamenio dihtung ili samo pogon skinem zamenim dihtung I vratim sve na svoje mesto?
Poslato sa ALE-L21 pomoću Tapatoka
Dihtung je stari pa je verovatno procureo I stavio je crni silikon.On je majstor za kamione I autobuse...Covek je sipao ulje jer je rezervoar bio prazan.Sad ponovo treba ulje da se kupi I da se rasklapa.A bas sam zeleo da ga isprobam kako ore sad u subotu.A moze da izdrzi bar da probam plug.Ne curi mnogo.A onda da rasklapam I menjam ulje?Samo dva kruga sam hteo.Kakvu srecu imam ne daj boze nikome.Uh sto sam se iznervirao.RUS@ Kakav ti je to majstor sto ti je namestao pogon kad mu probija ulje kroz dihtung. I prvo ispusti ulje.
Onda cu da isprobam plug pa cu da ga parkiram I polako sredim taj problem.Ulje nije boga oca kao I silikon ali me nervira sto curi.To je problem jer da staje 2L prst u uvo I teraj.Taman kad budem menjao u motor promenim tu namestim sve I traktor ce da ceka oranje u jesen.Ali nema veze rucica je namestena na iskljuceno pa cu da se ucim u jednoj njivi da vozim.Brzine sam shvatio.Hvala na odgovoru!!Pozdrav!!Ne sekiraj se dok curi. Zabrini se kad prestane. Nema tu puno ulja mozda par decilitara. Malo ces u pocetku da pizdis ali kad se naviknes bice to uredu. Ne ore se traktorom nego razumom. Plugu je svejedno koji ga traktor vuce.