VLADIMIREC T-25

Zorge, brate moj prekodunavski i tiski, uzimam sebi slobodu tako ti se obratiti, sve što treba novopridošlica u ovaj naš klub imaoca iliti vlasnika Vladimireca je da prelistaju ovu Temu, ima 90% stvari već preživljeno i raščivijano....
Link za Uputstvo imate u Temi, na srpsko(hrvatsko)m jeziku, razumljivom većini Članova, lično i personal(izova)no sam ga "obesio" na GoogleDrive, moj sopstveni...
Nema potrebe da "kopaš" po netu za Linkovima na "sovjetskom"...
Neko novi stigne, i daj pomagaj, a sve što treba je da malo prostudira, postane pametniji, a potrebno je samo da uloži malo, ili malo više, sopstvenog vremena....
Stvarno nemam ni volje ni živaca da pomažem nekima koji nemaju ni malo kulture ni pristojnosti, pa ni vaspitanja, u ophodjenju na Forumu, da makar napišu približnu lokaciju svoga prebivališta....
Ima izuzetaka, svaka čast, ali moraš opominjati da bi se udostojio na elementarni minimum ophodenja...
Šta više, odbijam da odgovaram takvima, i što bi ova mlađarija rekli, "iskuliram" takve....
Najiskrenije.....

Дај на'ватај модера да корисне линкове тури у подфорум са техничком документацијом.

Је ли, а како се ово са твог линка скине? Кликнем, отвори ми се нова страница и пар секунди касније ми изађе "Учитавање прегледа датотеке није успело. Ова датотека је превелика за преглед.", без икаквих опција за даунлоуд. Не помаже ни десни клик, па "сејв аз".

Dobar si...:haha:
Oće, nema pametnija posla.... 😂
Ja preferiram "jengleski"...
Pa s tim u vezi, izbaci mi prozor(če) gde doslovno piše : Couldn't preview file This file is too large to preview a ispod toga teksta plavi kvadrat gde lepo piše DOWNLOAD sa sve strelicom....
Kucam preko "tableta" pa još nisam savlad'o kako se "skrinšotuje" (screenshot) da bih mogao i slikovito da dočaram, jbgš-ga...

И ја преферирам јенглески за ОС и сав софтвер, ал' мени написа на срском и ћирилици...

uMRR1NH.jpg

Неам ни ја Влајкана, ал ајде да помогнем....код мене је скинуо и отворио цео фајл у ПДФ формату, телефоном отварао.......богами има тај више од 15мб података(ако сам добро запамтио....п.с.погрешно запамтио), нисам гледао колико, већ га је нешто дугачко скидао.

Послато са Mi 9T помоћу плуга

Eee, 'vako.... 😎
Morate imati google nalog (što verovatno svako s "pametan" telefon ima) i preko tog naloga trebate biti ulogovani, bez obzira sa kog uređaja pristupate, desktop, tablet ili mobilan ...
Onda se otvara prozor kao sa skrinšota iz moga Posta, a sa opcijom download iliti "skidaj"....
To je sva mudrost.... 🍻

Сад и ја могу да скинем приручник.

127 мега тежак!? 'Бо га онај ко је "оптимизовао" тај .pdf фајл. :cautious:

Jbg, kukali ste za Priručnik, s'd kad ga imate " na izvol"te", opet ne valja, "velik (mu) je" ... 😂 😂 😂
Nikad zadovoljni....😝
A1 A2 A3 su ti varijante....
Inače, ima tri tipa ove serije t25-A1-A2-A3 i vrlo su male razlike u samom traktor, nego je sama razlika u tipu dal' je imao iznad platnenu nastresicu , sigurnosnu kabinu bez stakala ili potpuno zatvorenu kabinu, i tako....

Moze li neko da mi slika sva creva koja se povezuju na grubi filter goriva I salju ka motor.Onaj starac sklonio originalni I stavio neki od Fergusona, plus je sklonio creva I sve prekrio kesom da se ne vidi.Pitam se da li je nekad zamenio filter goriva.I jel moze da ide bez grubog filtera ili da kupim pa da postavim kad budem menjao ulje I sve filtere?

Poslato sa ALE-L21 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh