Ognjen se zovem negde vec pise iz Ratkova koje je sada poznato po malinama koje se i vide u pozadini.Zemlje imam svega 2h od toga taj malinjak uzima 74ara ona druga njiva za sad uziva u raznorodnim ratarskim kulturama.Traktor sam kupio kod mene u selu od prijatelja koji ga je uzeo od prvog vlasnika, kratko koristio pa kupio neki mali Torpedo,tako da bi trebalo da sam treci vlasnik(preveo sam ga na sebe).Godiste je 1982 ,u saobracajnoj pise model 25A2,pali veoma lako i bez potezanja dekompresora,dosta dobro radi a kako sam i sam majstor (doduse tv serviser pa onda i klime,alarmi,v nadzor,satelitske a sad i aparati za zavarivanje i cnc plazme ...)rekoh sebi daj malo da sredim da ne stane kad najvise treba i onda gomila sitnurije.Gumice u zglobovima upravljaca,gumice u hidro klipu,ulje u menjacu,motoru i VP pumpi,pinjon,AC pumpa,desna felna bila napukla zavarili,ubacena jedna nova unutrasnja guma,remontovana instalacija oko koje ima jos malo igranja,novi farovi,retrovizori,lanci za zatezanje poluga,kais alternatora,akumulator 100Ah,kablovi od njega,sediste,filteri za gorivo,rotacija,ociscen centrifugalni f,napravili poteznicu i naravno farba.Kupio sam ga da neke stvari poput prskanja,sredjivanja malinjaka i sl ne moram da cekam i obavezno okasnim.Kupio sam njega jer mi se uvek vise svidjao od fergusona ,a ostalo nisam puno ni razmisljao kod mene