Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala puno, sad definitivno nemam vise dileme, jer moze taman da udje u dvoriste i da mi ostane 10-15cm lufta ☺Kolega visina novog tipa kabine (model sa ventilacijom i grejanjem) iznosi 2,3m. Traktor je u naj nižem polozaju.
Nemojte mi uzeti za zlo, ali Vam moram prigovoriti i zameriti zašto brzine kod ovog zahvalnog i korisnog traktora delite na "brze" i "spore"...
Kad neko sa strane čita, a ko nema iskustva sa ovim traktorom i njegovim brzinama, stiče pogrešan utisak da on ima nekakav "reduktor" pa njime dobijaš brze i spore, što je pogrešno...
Ko ima jednu palicu menjača, kako on dobija "brze" i "spore"?
Ja Vas razumem u Vašoj prepisci, ali Vas lepo molim zbog drugih, da brzine nazivate pravim imenima...
Znači 1. je prva a ne 1. spora,a 3. je treća,a ne 1. brza..
Postoji i raspored brzina gde je, po Vama ispada, 1. "brza" ustvari 2. brzina?
Shvatate konfuziju i tako već dovoljno negativno etiketiran menjač pa zlonamerni imaju gomilu materijala da kude i "hvale" ovo čudo sovjetske tehnike,naravno,kakav je to "komplikovan" menjač,gde da bi izabrao željenu brzinu,prvo moraš završiti ubrzan kurs za korišćenje svemirskog broda Sojuz...
Hvala na (eventualnom) razumevanju...
Da bi saltao od 1 do 6 sa jednom rucicom, procedura jeovakva. Prvo rucicu skroz dole ljuljnes levo pa je vratis u ler posle je ljuljnes gore pa DESNO pa je vratis u ler. E sad ubacis u 1 ikrenes pa ubacis u 2 i vozis. Izbacis iz 2 paljuljnes skroz gore pa LEVO i vratisuler. Sad moze da ubacis u 3 pa u 4. Vadis iz 4 u ler i ides skroz gore i ljuljnes DESNO pavratis u ler i ubacis u 5. Vadis iz 5 u ler i ides gore pa ljuljnes LEVO pa vratis u ler i ubacis u 6.Kakav Sojuz kakav Sputnjik.Nemojte mi uzeti za zlo, ali Vam moram prigovoriti i zameriti zašto brzine kod ovog zahvalnog i korisnog traktora delite na "brze" i "spore"...
Kad neko sa strane čita, a ko nema iskustva sa ovim traktorom i njegovim brzinama, stiče pogrešan utisak da on ima nekakav "reduktor" pa njime dobijaš brze i spore, što je pogrešno...
Ko ima jednu palicu menjača, kako on dobija "brze" i "spore"?
Ja Vas razumem u Vašoj prepisci, ali Vas lepo molim zbog drugih, da brzine nazivate pravim imenima...
Znači 1. je prva a ne 1. spora,a 3. je treća,a ne 1. brza..
Postoji i raspored brzina gde je, po Vama ispada, 1. "brza" ustvari 2. brzina?
Shvatate konfuziju i tako već dovoljno negativno etiketiran menjač pa zlonamerni imaju gomilu materijala da kude i "hvale" ovo čudo sovjetske tehnike,naravno,kakav je to "komplikovan" menjač,gde da bi izabrao željenu brzinu,prvo moraš završiti ubrzan kurs za korišćenje svemirskog broda Sojuz...
Hvala na (eventualnom) razumevanju...
ALI NEMA "brze i spore" , nego 6 napred i tih 6 natrag i 2 "specijalne" "kardanske" koje idu samo napred bez obzira imao ti 1,2 ili 3 palice menjača ALI NEMA brze i spore već je tako konstruisan menjač da odabir brzine moraš da izvršiš na način kako je sit-anprc izvoleo objasnit u varijanti 1 palice menjača...Da bi saltao od 1 do 6 sa jednom rucicom, procedura jeovakva. Prvo rucicu skroz dole ljuljnes levo pa je vratis u ler posle je ljuljnes gore pa DESNO pa je vratis u ler. E sad ubacis u 1 ikrenes pa ubacis u 2 i vozis. Izbacis iz 2 paljuljnes skroz gore pa LEVO i vratisuler. Sad moze da ubacis u 3 pa u 4. Vadis iz 4 u ler i ides skroz gore i ljuljnes DESNO pavratis u ler i ubacis u 5. Vadis iz 5 u ler i ides gore pa ljuljnes LEVO pa vratis u ler i ubacis u 6.Kakav Sojuz kakav Sputnjik.