milanbelarus920
Član
Na mom vladimircu je jedna rucica menjaca,pa me zanima moze li da se prepravi i sta bi sve trebalo uraditi da ima posebnu rucicu za prebacivanje NAPRED-NAZAD...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako hoces da to izgleda fabricki, treba da kupis original kuciste biraca (novo) sa obe rucke, ima to da se kupi novo (ima kod mene), treba na poklopcu menjaca skinuti vodjicu rucke koja se drzi na jedan sraf, i viljusku koja prebacuje nap-naz koja se nalazi skroz napred na menjacu fiksira se na prvu (od moguce 4) poprecne stanglice, i koja ima na sebi hod za birac od 40mm treba potesniti sa strana po 10mm da bi ostao hod 20mm, Za to treba skinuti poklopac menjaca i to je sve... Veoma lako i jednostavno se sve to resi... Moj predlog orginal kuciste (novo) sa sve rucicama i to je prava stvar. Za cenu novog kucista javi se u pp.Na mom vladimircu je jedna rucica menjaca,pa me zanima moze li da se prepravi i sta bi sve trebalo uraditi da ima posebnu rucicu za prebacivanje NAPRED-NAZAD...?
Da li je klip hidraulike kao i razvodnik suv, nepusta ulje?Izvinjavam se ali ne mogu da procitam tolike stranice i postove.
U pitanju je hidraulika tj. zadnji klip mi popusta ( ne drzi ). Da li treba menjati gumice u klipu ili sta vec?
Trebao bi detaljno pregledati i predihtovati razvodnik, Posebnu paznju obratiti na klipove koji su povezani sa rucicama razvodnika...Koliko sam zagledao a koliko ne,klip je cini mi se suv ali razvodnik nije hoce da pusti ulje.
Trebao bi detaljno pregledati i predihtovati razvodnik, Posebnu paznju obratiti na klipove koji su povezani sa rucicama razvodnika...
OK imaću i to u viduima veze i ventil na razvodniku za pustanje poluga probaj izvadit ventil i oprugu malo razvuci pa probaj ako nemoze ubaci kracu oprugu pa probaj ,ja sam na taj nacin rijesio pustanje hidraulike -poluga samo nemogu da se jeti jesam li ubacio duzu il kracu oprugu ipod ventila
Što kažeš ima svakakvih ljudi ali ja eto nisam taki :Milose curenje ulja na klipu moze ali ne mora biti pokazatelj da su gumice stradale. Ako je klip suv mozda su dihtujuce dobre a ove unutar pojedene. Ima dosta nemarnih ljudi koji ako pusta cilindar zamene samo one koje dihtuju a unutar nista ne diraju.