VLADIMIREC T-25

Blokada diferencijala je dosla do izrazaja.

razlika ima i u snazi i tezini ali blokada i stepen prenosa najvise doprinose.nekad veca brzina prenosa cudo napravi. tockovi cim pocnu duze slajfati odmekani i pocne se topiti povrsinski sloj gume i ponasa se ko po ledu.T25A1 maltene nije ni zaslajfao i nosi ga ko igracku

Stari tip (najstariji) fabricki nema blokadu. To je upravo ovaj slabiji sa ovog video snimka. Mada nije problem da se ugraditi naknadno blokada ako treba...

Imam problem sa hidraulikom.....Ja bi vas pitao dali razvodnik ima samo ta dva ventila,mislim na prelivni i sigurnosni...ili postoji još negde neki ventil

Vladimir danas dobio malo teži posao posle radova na njegovom osvežavanju odlično se pokazao temper oko 70 stepeni pritisak ne pada ispod 3.5 ni kad je vruć

Pozdrav kolege. Danas sam pazario Vladimirca. S obzirom da mi je ovo prvi traktor bio bih jako zahvalan kad bi neko postavio link za skidanje korisnickog uputstva za njega. link koji je neko postavio davno u ovoj temi (procitao sam je celu :osmeh:) vise nije u funkciji.

PS ako ne nadjem uputstvo udavicu vas glupim pitanjima jer nikad do sad nisam vozio traktor :haha:

Vladimirec je bio(i ostao) i moj prvi traktor. Samo napred i puno sreće a njim! Mislim da tih korisničkih uputstava ima na hrvatskom forumu.
Taj traktor jeste dosta složen za rukovanje, ali otvara široke mogućnosti. Ko počne na tako nečem može posle lako da pređe na bilo šta.

Pozdrav kolege. Danas sam pazario Vladimirca. S obzirom da mi je ovo prvi traktor bio bih jako zahvalan kad bi neko postavio link za skidanje korisnickog uputstva za njega. link koji je neko postavio davno u ovoj temi (procitao sam je celu :osmeh:) vise nije u funkciji.

PS ako ne nadjem uputstvo udavicu vas glupim pitanjima jer nikad do sad nisam vozio traktor :haha:
ovde smo da se ispomazemo koliko mozemo. slobodno pitaj sta te zanima jer i dosta podataka se zna.i ja sam nabavio vlatka i nije uopste komplikovan traktor .malo prilagodjavanja ko i svakoj masini.

Uspeo sam sinoc da nadjem nadjem upustvo i to bas u ovoj temi, ne znam kako mi je to promaklo.
I ako na prvi pogled deluje komplikovano rukovanje, uopste nije tako. Cak sam i to saltanje menjacem sa jednom rucicom skapirao iz cuga.
Ima malo lufra na volanu i to mi ide na zivce, znam da je pisano negde u temi o tome al sad ne mogu da nadjem. Neko je postavio cak i slike gde se nalazi vijak za stelovanje praznog hoda...

Nazad
Vrh