Slavisa Njegic
Član
Sprema se hrana kolega Miljko, a i setva je u toku. Nadam se da će sa zimom stići i raznih "događanja", više je vremena. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

sveze slike mog stada 

.imam 21.god.,trenutno sam zaposlen,ali mi je zelja da izgradim svoj biznis kroz stado ovaca.virtemberg mi se ubedljivo najvise dopada,sto zbog konstitucije,konverzije hrane i prirasta,tako i zbog potraznje za tovnim virtemberg jaganjcima u mojoj okolini.proletos sam odvojio nesto novca izabrao 4 lepa zenska virtemberg jagnjeta i ubacio virtemberg siljega medju njih.takodje sam izgradio i novi objekat kapaciteta 20ak grla sa mogucnoscu prosirenja.

pa ovom prilikom posto nisam dugo pisao zelim da pozdravim dekija26,miljka,urbana,sosaru i sve ostale drage kolege
savo tebi savetujem da procitas i prethodne strane i komentare jer sam i ja dosta tako naucio a postavio sam pitanja milion