bato 87
e,ovako,ja sam prosle godine bio kad je bio kisni dan,tako da i nisam bas dobro osmotrio par grla,medjutim,zapazio sam da miljkovici ipak najozbiljnije shvataju ovaj sajam.cela kolekcija je tu,uredno pripremljena,i spremna bas za jedan medjunarodni poljoprivredni sajam.slozicete se da je dobar kvalitet,pored ove titule apsolutnog sampiona najbolji marketing,za pola sata koliko sam ja stajao sa miljkom,pa sigurno ga je par ljudi konkretno pitalo za trgovinu i cene.svi bi voleli u svom stadu potomka sampiona sajma,al to je mozda za neku drugu temu.Colic je cini mi se ponovo izveo ovna koji je pre 3 godine bio sampion,i mislim da je cak bio tezi 3 kg od miljkovog,ali doduse nije bio osisan.svidela su mi se grla i ostalih odgajivaca,posebno sa gazdinstva Sekulic,nihove ovce su poreklom sa farme kompas,ali vidi se da su u jako dobroj kondiciji,a imam informaciju da ih covek drzi kao u banji,najbolja hrana i najbolji uslovi.ono sto mi se ne dopada je sama organizacija sajma,visoke cene zakupa,pa i ulaznica,jer znam provereno da ima jos dosta odgajivaca sa grlima koja mogu da pretenduju za titulu sampiona,ali izgleda da visoke cene i papirologija teraju dobre odgajivace od ovog takmicenja.