Virtemberg Ovce

• Začetnik teme aleksandar
  • Datum pokretanja
rk4ewy.jpg

Kolega Vesko, ovakav nacin postovanja je zabranjen. Zamolicu vas da ubuduce kad zelite da stavite vise slika, koristite neki od programa za apload slika kao na primer- http://www.imagebam.com/
Ovde mozete sve svoje slike okaciti u jednom postu a ne ovako.

pozdravljam Vas sve,kazite mi molim vas gde bi mogao doci do kvalitetnog priplodnog materijala? Tj da li ima neko od ekipe?

Vesko lep je ovnic iako mu je samo 8 meseci,kao da je moj.:))))))Imam zamerku,ulepljena mu je vuna na butovima,mora da mu je prostirka vlazna?

Deki lep ovnic,kao vecina iz tvoje radionice,u pravu si prostirka mu je cesto bila mokra jedan period koliko god da sam cistio i svaki dan dodavao novi sloj slame jer je zbog nekih komplikacija morao biti na malom prostoru nekih 2nedelje,to je bilo pre mesec dana kada sam morao da ga pustam da seta svaki dan jer je bio na malom prostoru,ovo je slikano pre mesec dana na redovnoj dnevnoj setnji,...iako mu je vuna slepljena i kvari izgled butova opet se vidi,da ispod imaju nekakve obline,sada je situacija drukcija na vecem je prostoru i na suvom,ali vuna nece da se popravi jbg

da pokusam ovako postaviti slike, ove prve tri su ovan koji mi je trenutno u priplodu star 16 meseci, a poslednje tri slike su janjice ostavljene za priplod neso kupljeno u Srbiji, nesto od mojih ovaca :osmeh:

Da se i ova nasa stranica popne na sam vrh kao nekada.:)))Evo ga jedan lepotan,star 3 nedelje,ima i visinu i duzinu i pristojnu sirinu za svoj uzrast,obecava.:))
6ibdso.jpg

2py3y85.jpg

ne zelim da me iko pogresno shvati ali to je moje subjektivno misljenje..po onome sto sam video na ovih 80 strana mislim da deki nema konkurencije :) pozdrav !

Sta vredi sto nema konkurencije kad hoce da zabatali ovce nikako da ga nagovorim da nastavi sa uzgojem kolko toliko nije bitan broj kad su mu grla vrh nadam se da ce se predomisliti. Deki kao i obicno jagnje je prva liga pozzz:ppozdrav:

deki stvarno ti nas uvijek ugodno iznenadis i ovo grlo nadam se da nece zavrsiti na raznju vec u nekom novom ili tvom stadu
nemas konkurenciju definitivno a to da hoces da zabatalis ovce mi se cini suludo jer su tvoja grla na vrhu moze se skoro mjeriti sa uvoznim netreba uvoziti kad su tvoja grla ista sa njima

Deki je doktor za w i tu nema mesta objektivnom prigovoru
ma nema sanse da to zabatali njegova podsvest mu to nece dozvoliti,suvise je inficiran:)

Trajno sam inficiran,samo cu malu pauzicu da napravim,da dodjem do daha,a posle ponovo sve iz pocetka,i nadam se bez pocetnickih gresaka kao nekada.:))

Nazad
Vrh