U svakom slucaju, ne treba biti iskljuciv, niti ici u bilo koju od krajnosti. Kolega Urban je dobrim dijelom u pravu kada kaze da (ne odnosi se ni nakog personalno) neki koriste forum iskljucivo zbog reklamiranja, sto naravno nije korektno. Medjutim, pomenuti kolega treba da zna da je svaki redak napisan na ovom forumu (manje ili vise kao i fotografija) reklama za njegovog autora, tako da je isuvislo govoriti o tome sta je reklama a sta nije. Na kraju krajeva, zar je vazno stvari posmatrati iz tog ugla? Svaka nova fotografija za mene je jedna nova spoznaja i vrijednost i samo kao takvu je ja posmatram, uopce me ne interesuje (ili me jako malo interesuje) od koga dolazi. Pa cak ukoliko ce mo i gledati na forum kao jako kvalitetan djambo-plakat, onda svi imamo istu trzisnu utakmicu pa bujrum borimo se da imamo sto vise prostora. Medjutim, u tom slucaju se trebamo zapitati imamo li kvalitetnih igraca za taj mec. No to i nije vazno toliko koliki je vazan ovaj detalj koji napisa kolega Zemun. Forum je svima nama manje vise omogucio da "vidimo" prije svega sebe, druge i svoju poziciju u odnosu na druge. Takodjer, mnogima je uskratio puno, prije svega vremena, novca, energije, kao i bespotrebnog slusanja kojekavih hvalospijeva o nekome ili necemu. U tom kontekstu o njegovom postojanju je bepotrebno trositi rijeci.
Nego postovani kolega Urban deder nas obraduj sa tim, sto vec Moderator rece da imate pozitivno pa da i mi barem dijelom podijelimo vase zadovoljstvo.