zdravo drugari,evo da vam pozelim srecnu novu godinu i praznike,a ujedno i da vam se pohvalim da je u moje malo stado stigao moj prvi ovnic.
Moram i da kazem da sam jako zadovoljan,jer ovnic je stvarno vrhunski,to bi rekao verujem svako od vas kad bi ga video.Njegov gazda do pre dva dana bio je nas kolega Dejan26,pa vec mozete da pretpostavite o kakvom kvalitetu je rec.
Sto se tice Dekijevih ovaca,mogao bi samo da kazem da se nebi nimalo postideo da ih je izlagao bilo gde kod nas,bas naprotiv,jer mislim da bi bio u samom vrhu,ovce su ogromne,a kad sam naisao pored ovna ostao sam bez daha,da vam nepricam o higijeni objekta i drugim detaljima koji su takodje vrhunski
Zelim da vam kazem jos samo da je Deki izvanredan covek i ste strane me je odusevio.Posto sam imao peh da mi se kola pokvare bas kada sam stigao u Baric,Dekijevo selo,on se odmah angazovao da se kola poprave ,a ja i moj prijatelj da budemo najtoplije ugosceni u njegovom domu.Pa smo imali vremena i da se zblizimo kao dugogodisnji prijatelji.Familija mu je takodje divna,vec su nas bili i zaustavljali na konaku,ali srecom kvar na kolima je otklonjen i ovnic je stigao u kulu
Bio sam pod utiskom,kada sam se vratio iz Dekijeve odgajivacnice i imao sam potrebu da vam svoje odusevljenje prenesem u nekoliko recenica,veliki pozdrav svim kolegama,sve naj