miladinovic
Banned
Masinica ili makaze?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
urban je napisao(la):pa valjda i meso i tolika masa mora na nečemu da stoji ...................... a mesari pokušavaju stalno da izmisle novu rasu ovaca bez kostiju, loja sa puno mesa, bez otpada i djabe po kili pa ko ima tu rasu nek se javi
Milane, imao sam sličan problem, zalegla je 10 dana prije janjenja.jela je ležeći.Nije ju mogao dići kalcij, niti infuzija koju je dao veterinar, ali sam uspio sa B6 i B12 vitaminima.milan bac je napisao(la):na sajam cu doci verovatno,ali od juce imam jedan problem,ovca koja treba da se jagnji,lepo je pustila vime ali nemoze na noge,ja joj prinosim vodu ona pije,ali slabije jede,sad sam preturao po forumu,ali valjda sto sam uspanicen nemogu da nadjem,neko je vec pisao o tome kako mu je puno ovaca uginulo ali su prvo padale sa nogu,gde je tacno taj tekst gledao sam u bolestima ali nemogu da nadjem