Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dali je kasno sad vremenski da se perovi ošišaju i kupiraju zbog muvaJa sam kupirao starijim grlima repove.Nisam imao probleme.
ja za ovu sezonu pravim silo jamu i vise nijednu zumu necu zimovati bez silaze.takodje kopam bazen gde cu da hvatam kisnicu sa krovova i praznim bunare a i ako skupim jos para planiram da busim i trazim vodu na 50-100m i onda da mogu otprilke 1ha da navodnjavam
Sa toplijim vremenom pojavljuju se muve, pa tu postoji velika sansa da rep/rana bude upljuvan/ucrvljan, daleko veca sansa nego recimo pred kraj jeseni ili zimi kada muva uopste nema. Ukoliko se rana ucrvlja, problem se resava hidrogenom, jodom, sprejom za muve...Dali je kasno sad vremenski da se perovi ošišaju i kupiraju zbog muva
Nisam meritoran za ovu rasu ali potpisujem citirano i zaista ovo na fotografijama mi djeluje jako lijepo.Bato mada vec znas ali evo i javno da kazem stado ti je za respekt i kakvim koracima napredujes vrlo brzo ces biti na vrhu ljudi koji gaje ovu rasu. Sve cestitke iskrene.