Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

U principu svaki dan su na paši, sad ih sa jagnjadima ima 22, to je otprilike optimum, ne verujem da ćemo proširivati. Dobijaju ujutru seno i koncentrat, seno je livadsko, travno, koncentrat kukuruz, tritikale, stočno brašno, suncokretova sačma, premiks i za jagnjad i ovce ulaktacije uključujem sojin griz, al ne previše. Sledeći put ću pokušati da ih slikam na pašnjaku. Treba će mi mala vaša pomoć oko nabavke priplodnog ovna, u nekoj opciji i muškog jagnjeta. Ovan koji se kod mene nalazi je polubrat sa prošlogodišnjim jagnjadima, otac mu je sa farme Miljković, i prodao sam ga kolegi, samo je do kraja aprila kod mene dok ne uradim sinhronizaciju estrusa kod starijih ovaca. Da li neko od vas prodaje kvalitetnog priplodnog ovna, ili ima mušku jagnjad ? Ja imam trojicu omladinaca, samo je još jedan nerezervisan.