Hristos Voskrese! Srecan Vaskrs svim Pravoslavnim VErnicima i da ovaj praznik provedu u miru i ljubavi i u drustvu svojih najmilijih
- - - - - - - - - -
Evo i mog ovnica,trebalo bi da je cist w,7 meseci-60 kila,nije tovljen niti nesto previse hranjen,ispasa 6-7 meseci godisnje,uvece malo kukuruza,blizanac,imao je sestru,zavrsila je na raznju za Vaskrs, vi sada pogledajte,pa recite
- - - - - - - - - -
Ovo je Marica,moja najbolja ovca,teska je 79 kg,stara 3 godine,pre 2 nedelje se ojagnjila po 5. put,prvi put se parila sa 9 meseci,takodje W
Ovo je Milanka,stara 22 meseca,pre 17 dana se ojagnjila po drugi put,2 zenska jagnjeta
Ovo je Mala,moja najmanja ovca stara 3 godine,teska 55 kila,takodje je W,kao i sve ostale,ona se prvi put parila sa oko 6 meseci,sasvim slucajno,kada je ovan upao medju jaganjce
Ovo je Maza,Najkrupnija ovca,teska 81 kg,stara 3 godine
I ovo je najnovije pojacanje mom maticnom i jedinom stadu,Mirjana,stara 6 meseci,ima 52 kila,Maricina cerka iz cetvorki,nadajmo se buduca mama
To je sve od mene,moje skromno stado,posle cu dodati i slike jaganjaca,ovogodisnjih,za sada toliko
- - - - - - - - - -
Evoi jaganjaca,Maricine trojke,sve tri devojcice,ako Bog da srece i da sve tri pozive,ostaju za priplod
A ovo su najnovije prinove u mom stadu,stari 3 dana,bata i seka,mama je Mala(sa gornje slike) a tata bergamoxIll de france
prosle godine je bio malo slabiji prosek na 4 ovce prosek 1.75 jaganjaca,a sada 2.25 tj 3x2 + 1x3