Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

konacno da se neko javi na ovoj temi,hvala Bogu.Svrha je da se raspoznaju jagnjici i ovce, tj. da ih moj deda raspozna,jer on vodi glavnu brigu oko dojenja jagnjadi,jer ja ujutru idem u skolu,a uvece idem na trening tako da ja nikad ne uspem da pomognem dedi.Ja imam 13 god i nameravam da se u buducnosti malo vise posvetim ovcama,a sto se tice finansijskog dobitka u stadu,to ide na kraju
salim se.Ja imam ovih 6 ovaca sa gornje slike,tj. 4 ovce,jednu siljezicu i ovna.Kao sto sam i rekao,planiram da ostavim ona 3 zenska jagnjeta sa slike,koji su 50% w 25 IDF i 25% bergamo.TAko da u mom stadu preovladjuju w ovce.Meni je prosek po jagnjenju prosle godine 1.75 a ove 2.25.A moje ovce,konkretno Maza i Marica(vide se gore) jagnje 2 puta godisnje,nzm. ni ja kako,nista im ne dajemo posebno,ali eto 2 puta.Ovce nisu stare,do 3 godine,sve su selekcionisane iz jedne generacije,jer smo ranije imali preko 50-60 ovaca,ali je dedi to bilo previse,iako smo mu svi pomagali,i ostale su samo ove 4 + ova 2 mlada.Ovo im je drugo jagnjenje i zadovoljan sam rezultatima