miladinovic
Banned
ako si do sada imao samo pramenke ciste odusevices se prirastom kod jagnjadi sigurno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ista situacija,valjda se jos nisam ustosio sa masinicom,al kad sam pramenke sisao,ni jednu nisam posekao,zanimljivo...Ima par mesta na telu gde gotovo svaku ustinem, kada se guraju jos vise se uprljaju jedna od drugu pa izgleda kao da sam ih klao
Ima par mesta na telu gde gotovo svaku ustinem, kada se guraju jos vise se uprljaju jedna od drugu pa izgleda kao da sam ih klao
Savo stvarno ne znam, mislim da su od 50ak kg do 70ak ove starije, ona sa prve slike bih morala da ima 70ak kg. Kada prodje ova frka sa zetvom izmericu ih.Bato,mozes li mi reci otprilike kako se krecu kilaze ovih tvojih siljegnica?
Hvala Mirko druze, sredio sam ihBato vodi racuna na ovim vrucinama musice znaju da naprave haos,uvek koristi oleumgirodale ili katran,ako nemas katrana vici da ti saljem jedno kilo sa sitiexpresom
pozdrav nicolai jel se moze znati gdje si nabavio ovog ovnica