Deki vaga sto meri do 100kg i ubacim ga u gajbicu od hleba na ledja tako da nema kud, tako merim sve jaganjce gajba plasticna je 2kg a 39-39.5 ne moze bas tacno jer nece da bude miran uvek se cimne neka je i 37 ovo 37.5 sam vise radi preciznosti. Da znate da sam prezadovoljan ovom kupovinom (za sad). Kad ga uhvatis u ruke nekako je cudan kao da je drugaciji raspored misica nego kod ovih mojih ili je to neko moje ushicenje pa mi deluje mocnije i nabildovanije...
Vrhunski Deki nego sta, imam ja oko pijacno i ne dzambam sa ujakom dzabe ovce naucilo se valjda po nesto do sad, treba biti majstor izabrati pravog ovna sa ovom staroscu i kupiti ga za 100evra lako je uzeti od godinu dana
Kao sto mozete videti i na slici ne jede lucerku (nemam) a mozda bi bio jos bolji da ima i nje (kukuruz, zob i granulje po volji imaju njih dva)
Inace ovog mog sam prodao za 110evra, 18.06 da ga nosi, sta mislite?
Petrovo. Od Colica iz Bogatica
Nikako drug Dzogi da nam posalje sliku njegovog sto je pazario...
---------- Poruka napisana u 20:38 ---------- Prethodna poruka je at 16:45 ----------
hehee evo jos jedna popodne, janjica kupljena prosle godine u drugom ili trecem mesecu ovo je sad prvo jagnje, tad je imala oko 25kg, znaci sad joj je oko 17meseci
SAMPION