Video igre sa temom poljoprivrede

Sefe ja znam isprobao sam igricu kod mog kuma a on ima malo bolji komp. igrica radi savseno prosto sam se odusevio sta se sve moze raditi :bravo: :bravo: znaci ljudi imate slabe graficke ,ja takodje

RLDST-5JCYP-FZ5FJ-JTJA3-XPHM9
RLDST-8FRQH-33D7L-YN5T3-KLJJK
RLDST-BXH7R-L7D8T-JQCRA-KYMCB
RLDST-79LPY-57FFY-CC8TF-KHLLS
RLDST-4MNLN-3MYB5-EJZ92-NNKJM
RLDST-CEZ3T-3QTYE-KBTA7-EMNNL
RLDST-XS8DC-8N4FE-98JL2-DMHMC

od ovih nesto otkljucava taj link mi juce dao drug ako skinem tu igru da mogu da otkljucam :bravo: :veseljak::

Atila slusaj bolje je preko uTorrenta skidati :)

pa da jeste :D ... ja sam kod ujaka skinuo farming simulator s krstarice al mu neradi cd key ... pa moram danas ili sutra ici da probam te sifre sto sam postavio :bravo: ..... ufff al bi woleo da radi vec 2 godine zelim tu igru :D :veseljak::
Post je spojen: [time]1279179400[/time]

kako se ubacuju modovi?ja sam skinuo nekoliko ali neznam gde da ih ubacim?Jel u folder gde je instalirana igrica?

ja sam imao simtractor i skidao sam modove pretpostavljam da je ovo slicno .... skines ga u folder s igrom i instaliras ::super::

Pa nek ti je sa srećom onda! Ko čeka taj i dočeka! :ppozdrav:

Usput, pre nego što kreneš da se torentuješ, skini program Peer Guardian 2, da se barem malo zaštitiš od "lovaca". Taj program blokira pristup određenim IP adresama tvom kompjuteru i ne dozvoljava im da te skeniraju.

Za modove nisam siguran pošto nisam ništa dodavao... Ali kontam da treba negde da odkompresuješ (pošto modove skidaš kao kompresovane, RAR fajlov) u folder DATA. E, sad, da li treba tamo u još neki podfolder ili ne, to ne bih znao reći.

Pogledaću večeras kako to ide s modovima, mada mi je logično da svaka mašina ide u određeni folder. Traktori i kombajni bi trebali da idu u folder STEERABLE (jer to u prevodu znači ono čime se može upravljati), prikolice da idu u folder TRAILERS, a plugovi na primer u folder TOOLS.

No, videću večeras, sad ojdoh da radim. :ppozdrav:

Attila M. je napisao(la):
Pogledaću večeras kako to ide s modovima, mada mi je logično da svaka mašina ide u određeni folder. Traktori i kombajni bi trebali da idu u folder STEERABLE (jer to u prevodu znači ono čime se može upravljati), prikolice da idu u folder TRAILERS, a plugovi na primer u folder TOOLS.

No, videću večeras, sad ojdoh da radim. :ppozdrav:

atila gresis. imam igricu vec skoro goinu dana i skinuo sam mnogo modova. i oni ser instaliraju ako sto odes u -my documents
-my games (imas folder koi se sam instalira cim instaliras igricu)
-farmingsimulator2009 (naziv foldera kliknes)
-mods ( tu ubacis sve odkompresovane modove kao sto rece atila)
i kad ih ubacis udjes u igricu i igras :D

Dali mi neko moze dati link gde 100% radi farming simulator da skinem ... :veseljak::
Post je spojen: [time]1279195113[/time]

Modovi za farming simulator 2009 se ubacuju u my documents/my games/farming simulator 2009/mods/ (ne treba raspakovati(extract)iz rar. fajla nego kakvog ga skinete tako ga ubacite u folder mods...... :D
Radi provereno
skidao sam sa http://www.ls2009-mod.com/

ok tnx ... probacu .. mada imam virusa al waljda ce uspeti :D
Post je spojen: [time]1279165530[/time]
Piiiiii nece ....... nist kad vratim windows Xp onda cu probati u svakom slucaju hvala :ppozdrav: ......nego kod ujaka sam skinuo tamo mi je swe ok samo mi cd key neradi pa bih vas molio ako neko zna sifru da mi kaze :)
Post je spojen: [time]1279220715[/time]

ma kod ujaka sam instalirao radi sve ok ... ali je 2 puta slabija + ovde mi je nov comp izgleda da je problem virus ... nazvao sam coveka da dodje pre 2 meseca njega jos nema popizdecu :zli:

Onda vidi koja ti je grafička, odeš na Google, ukucaš ime grafičke i dodaš reč DRIVER, nađeš najnoviji drajver, skineš ga i instaliraš. Možda ti onda proradi.

Nazad
Vrh