Video igre sa temom poljoprivrede

Ja sam skinuo svakakvih modova za simulator 2009. Imam NEW HOLLAND kombaje, JOHN DEERE traktore, MB traktore, CLAAS XERION, DEUTZ-FAHR.... Samo kad ima puno tih modova koci malo igrica, i da ka sam ubacio mod za FLIEGL prikolice, sav kes sa racuna mi nestao :udri: Sreca imao sam dosta robe u silosima pa sam sa izvukao nekako.

at NIDŽA ima i za to resenje, moze se ubaciti para koliko hoces, ali igrica ima problema sa tim

a imam i savet za sve vas... skinite sa neta patch 1,1 trazce vam opet serial na pocetku, al dacu vam ja jedan koji radi, sa njim dobijate bolje useve, tj nema rupa po njivi gde nje niklo, bolji autopilot...

Štos sa flašama u Farm Simulator 2009:

Skupiš tih 100 flaša i treba da odneseš u zeleni kontejner za reciklažu (ja nosim na sever mape gde je onaj Garden Shop, uđem tamo i bacim). E! Onda dobiješ reputaciju 100 posto pa možeš da prodaješ svoje mašine za mnogo više novca. A čini mi se da dobiješ i neke subvencije pri kupovini novih, mada nisam siguran. Ako igrica simulira našu državu, onda sam siguran da ne. :haha:

Imaš ih svuda po mapi. Po putu između njiva, pored drveta, po klupama... Samo su tako razbacane, moraš da izađeš iz traktora/konbajna... i uzimaš ih tako što prođeš kroz flašu i odnosiš ih u kontajnere.

Prvo skineš ovaj program:
http://www.bittorrent.com/ (klikni na dugme Free Download)

Onda odeš na ovaj sajt

http://isohunt.com/torrents/?ihq=farming+simulator+2009

ja sam ti tu već stavio da rezultat traženja bude ova igrica farming simulator 2009.
Klikneš na prvi rezultat sa liste i otvoriće se novi prozor. Tu nađeš tekst Download.torrent, klikneš na to i otvoriće ti se onaj program Bit Torrent što si prethodno skinuo, klikneš OK i počeće lepo da se skida igrica sa neta. Brzina zavisi kako od tvoje mreže tako i od mreže onih ljudi što imaju postavljenu igricu (bukvalno je uzimaš iz njihovog kompjutera deo po deo) :)

Srećno! :ppozdrav:

Dakle, instalirao si program Bit torrent... Otišao na onu stranicu sa rezultatima, kliknuo na prvi u listi, kliknuo si na Download.torrent... Trebao bi da skine neki mali fajl prvo i onda taj mali fajl treba da otvoriš u programu Bit Torrent (ovaj korak sam zaboravio da spomenem. Meni taj mali fajl prvo skine program zvani download accelerator. Pa kad uradim dvoklik na fajl, pita te sa kojim programom želiš da ga otvoriš i ti iz liste ponuđenih programa odabereš Bit Torrent). Onda bi NAPOKON trebao da pokrene skidanje igrice.

Imam jedni pitanje, skinuo sam ovu igru simulator 2009, zatim instalirao i sad kad treba da udjem u igricu trezi neki product activation key nijedan od ovih nece da prihvati, gde da njadjem taj key:haha:?? :haha: :haha: :haha:

Nemoj da stavljaš tolko znak pitanja jer ispadne da se smeješ ako staviš dva ?? ako staviš tri :haha:

Nazad
Vrh