Video igre sa temom poljoprivrede

E sa tim modovima sam se za*ebao. Skinuo sam mod za JD, NH, Case, Claas i gomilu prikljucnih masina raznih proizvodjaca. Ono sto nisam znao to je da nema autopilot za te masine, bec samo za "fabricke". Tako da nije nesto. Mrzi me da sam orem one velike parcele, vise volim da to prepustim radniku (Hire Worker) Jedino sto sam od tih modova iskoristio je prikolica od 250 tona koju vucem sa fendt 936 black :D

Ja ne znam u čemu može biti problem... Skinuo sam torent sa onog linka (neki paket od 400i kusur megabajta) i meni je igrica radila bez ikakvog koda, krekovanja i zajebancija. :sta:

Pa i ja sam skinuo 400 i nešto i to bez po muke i sve je lepo instalirano sem što traži KEY

Ja sam skinuo pa Attilinom upustvu sa predhodne strane.... Al nece da radi... Kad ne krekujem trazi key, kad krekujem pokazuje gresku... :zli:

Kod mene isto tako ja ubacim i sifru ali dugme activate nemogu da stisnem jer je onako providno

pa kad nemate odgovarajuci kljuc...

postoji i patch 1,1 za igru, tad mogu obe sve prikolice koje vucete da se zajedno otkace, nemorate jednu po jednu, i auto pilot bolje radi, naravno kreba vam i drugi kljuc, a imam ja njega, usevi nemaju one rupe.

565 je napisao(la):
atila skinuo sam ovu igricu sto si stavio sad ali mi trzi kljuc

Kakav ključ u tri lepe!? :sta: :udri: Ja sam skinuo isto to, instalirao i ništa mi nije tražilo! Radi ko švajcarski sat! :sta:
Sad ću već stvarno da popizdim... :zli:

E stvarno ne mogu da skontam koji je vrag Farming Simulatoru! Apsolutno nema nikakve logike! :udri: :udri: :udri: :zli: :zli: :zli:

Nazad
Vrh