Video igre sa temom poljoprivrede

Auuuu, instalirao sam Farming Simulator 2009 Gold...
Igra je objasnila, navukao sam se sacuvaj boze...Danju nemam vremena, ali nocas necu spavati... :haha: :haha: :haha:

Svaka mu cast, ko god da ju je napravio...dugo sam trazio takvu igricu...a da nije vas ne bih je ni nasao :ppozdrav: :ppozdrav:

I tako smo prouzrokovali propast još jednog dobrog čoveka...

dali neko zna kako da upalim MTZ -a u farming simulatoru skinu sam MTZ-a i neznam kako da ga upalim ako neko zna molio bih da mi kaze :cao:

**greška ti igru, ja sam sa tabom promenio zivot... Koji sam je djavo i instalirao, tesko ce biti odlepiti me od ove igre... :haha:

Atila ti si kriv :ppozdrav:

Super! Onda mi svako od vas dođe po 10000 evra pa da i ja downloadujem u dvorište jednog Belarusa 1021 iz Agropanonke! :p

E, onda ga odguraš sa onom zelenom krntijom pod šupu, pa ga rastaviš i vidiš šta ne valja. Garant mu je pregoreo alternator... :haha:

Moja zelena krntija se ne koristi vise, treba li nekom?
Nego, nije mi bas najjasnije sta radim sa izbaliranom slamom? Uzeo sam i balirku i prikolicu za utovar...ali ne znam sta onda, kako da je utrosim... jedino ja da je pojedem :udri:

I, Mišo? U čemu je bio problem? Alternator? Boš-pumpa? Obrtnokrilno sokoćalo? Erudijum 36 eksplozivni svemirski modulator? :haha: :haha: :haha:

LoL nisam bio kod ujaka :haha: sutra dolazi covek da namesti windows xp professional a farming mi je na fleshu pa cu prebaciti i modove i swe ::namigivanje:: waljda je bosh pumpa :D :D :D :D

dali mi neko moze reci gde se u farming simulatoru kupuju zivotinje :sta:

Bate, nema životinja u igrici... A i čime bi muzo kravu na primer? Sa onim Fendt-om sa prednjim utovarivačem? :haha:

hahahhahaha :D :D :D
Post je spojen: [time]1280455725[/time]

Evo ja sam novi na forumu i ja ću se uključiti u diskusiju o ovoj igrici.Igrica je predooobra,mada je ne igram baš često u zadnje vrijeme ::lose:: (zbog poslova :spavam:

Attila M. je napisao(la):
Bate, nema životinja u igrici... A i čime bi muzo kravu na primer? Sa onim Fendt-om sa prednjim utovarivačem? :haha:

Bojim se da si pogriješio,jer ima mod za krave,evo link:

http://hotfile.com/dl/23196938/24ad78e/FarmAnimals_V1.0.rar.html

Ne možeš da ih muzeš,one više služe kao ukras uz neku mapu(odnosno reda radi :D ) ali im zato možeš davati travu koju pokosiš i pokupiš sa samoutovarnom prikolicom,i samo im iskipaš ::namigivanje:: ::namigivanje::

Nazad
Vrh