Da li je neko modovao rasipace za vestak,da se dozvoli veca radna brzina traktora kada ga vuce po parceli?
Igram big european mapu,a tamo ima dosta velikih parcela,izludjuje me sto tako sporo ide.
Na FS2013?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je neko modovao rasipace za vestak,da se dozvoli veca radna brzina traktora kada ga vuce po parceli?
Igram big european mapu,a tamo ima dosta velikih parcela,izludjuje me sto tako sporo ide.
Ma to sam i ja znao,ali je mapa ogromna,a meni je to bas sporo.Potrazio sam kako to resiti, i nisam uspeo, ali predlazem povaceti kapacitet rasipaca, a smanjiti potrosnju djubriva po sekundi, time se manje vremena trosi na dopunjavanje, i eto ga ucinak. Ja licno radim to prskalicom, i samo sam povecao kolicinu vode.
moras ubaciti Limiter za gas na traktoru, to je mod pomocu kojega na + ili - stelujes brzinu kretanja kada je traktor ubacen u brzinu, kada taj mod skines onda stisnes H i na + ubrzas koliko hoces.
Najbolje i najlepse igranje po meni je bez ubacivanja modova i bez moda za pare.Nego polako radis, stices i kupujes sta ti treba,a kad ubacis mod za pare,odmah pocinje kupovina svega sto je najvece
DA aili opet nece preko 20 km/h da radi ni prskalica ni rasipac. tako da mislim da to nema neku vajdu.moras ubaciti Limiter za gas na traktoru, to je mod pomocu kojega na + ili - stelujes brzinu kretanja kada je traktor ubacen u brzinu, kada taj mod skines onda stisnes H i na + ubrzas koliko hoces.
Ma nema nista,samo install i yes,yes,yes.....Stavio sam na download ,jeli ima neke zezancije oko instalacije ?
Koju graficku i koji operativni sistem imas?instalirao sam fs2013 i trazimi neki shared 3.0 dali neko zna gde mogu da ga skinem
Instaliro sam uradili su grafiku ok .Na prvi pogled lepo izgleda .
Kako da limitiram brzinu prilikom neke operacije da nejdem prebrzo da kao presaltam u radnu brzinu . Hvala na pomoci unapred
Vidim ima par updejtova da se skinu dali da ih skinem i instaliram ???
instalirao sam fs2013 i trazimi neki shared 3.0 dali neko zna gde mogu da ga skinem