KishRobert
Prijatelj Foruma
Original moze,kopije problematicne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima u Bazar robnoj kuci u N.Sad-u,bar je bilo pre mesec dana.
Neznam za cenu,nije me interesovalo.
Nisam mu aktivirao samo na mom kompu kuci...Jel i Micko igra FS?
Bitno je da obrisete sa harda FS2013, a onda otvorite nalog na steam-u, i onda je downloadujete u komp kad vam lik ubaci na steam engine. Kada hocete da igrate aktivirate steam i igrate da li multiplay ili obicnu karijeru, Bitno je da sa kime igrate da ima iste modove kao i vi na vasem kompu...Za 1500din?
Kada sam gledao u NS,tada je izasao novi call of duty,cena mu je bila 7000din,verujem da je u pola cene FS jeftiniji nego cod.
Tako da ako trebam nekom kurti i murti da dam 1500din,onda cu se bolje skupiti i kupiti original.Jer kako ta aktivacija radi kada se rusi operativni sistem ili kada se zbog necega mora igrica deinstalirati?
Ali to su Novosadski originali,jel?Jadan,morace da uci u slobodno vreme.
Inace ima i na Bulevaru Oslobodjenja izmedju 5 i 6 semafora iduci od mosta ka stanici sa desne strane jedan cika na nekom motoru prodaje pun kofer igrica,od 150-250din tako mi rekao kad sam onako iz zaj. pitao.
Batali to sve, fs 2013 mnogo "lakse"radi nego sve starije verzije.