Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Voće se ne prska insekticidom dok 90% latica ne opadne,
Post postavljen u temi visnja i sljiva jer imam i jedno i drugo.
Ja sam juce i prekjuce oprskao moje vockice sa nekim Vertimec 018 EC preparatom od Syngente, ovi zastitari su me ubedili da je to ok ali evo malocas sam bio da obidjem mrava i dalje ima...doduse znatno manje nego pre prskanja ali ih ima...
Gledao sam da li ima jos nesto od insekata ali nisam nasao nista sto mrda sem par buba mara i dva pauka...
Ja juce prskao sredstvom impact 25 sc, otiso sam oko 13h i ocekivao bele koke, visnjar je ispod planine pa sam ocekivao da je tek u pocetnoj fazi cvetanja, kad vidim one se vec dosta otvorile, neke 90%, neke 70% a neke tek pocele, zbog pcela nisam smeo da stavljam insekticid i samo sam stabla koja su se bas dosta rascvetala na brzinu isprskao, sledeceg vikenda ce ako potraji lepo vreme vec biti spremne za drugo prskanje tj. u precvetavanju. Mislim da ce tada biti tretirane kronusom ili kubikom mozda mankogal i incekticid afinex ili citrin. Jel valja ova kombinacija?
Da li dodavati neku folijarnu prihranu (naravno i koju) prilikom tretiranja višnje posle cvjetanja i kada je najbolje?Skoro pa puna cvatnja, još mrva fali.