Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U kojoj fazi je oblacinska u tvom kraju?Ljudi kako ste prosli sa mrazom?
Malopre se vratih iz visnjara,procvetalo 90%,ako sutra bude lepo vreme ,prskacu drugi put sa ciprodinilom.Uzeh jedan cvet koji je bas u precvetavanju,veci deo latica pozutele i pogledam tucak, vrh crn,otvorim ga noktom a unutra mala visnjica,tako da ga izgleda mraz nije sprzio.
Iz mog iskustva nije osetljiva na moniliju mnogo godina unazad sam prskao samo u punom cvetanju i nisam imao nikakvih problema, njen najveci problem je blumeriella jappi to joj je po meni glavna boljka.Koliko mi se cini ti imas sumadinku? Kakvo je tvoje iskustvo, koliko je osetljiva na moniliju?
Imam ja za tebe visnju - spanska iz izdanka ako ti treba za kucu, javi pa cu pripaziti na kosenje, ne baca ona puno izdanaka, po di koji ali bude.Koliko mi se cini ti imas sumadinku? Kakvo je tvoje iskustvo, koliko je osetljiva na moniliju?