Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kod mene je sumadinka tako. Interesuje me hoces li raditi neku folijarnu prihranu i cime. Prosle godine mi nisu primili visnje na otkupu jer su im delovale nekako svele jer su oni listici bili uzuteli ili ih na jednom delu plodova nije ni bilo. Nemam puno iskustava sa visnjom.Ja sam zadovoljan kako se Sumadinka oprasila u mom kraju.
Kakve to ima veze? Ja sam davao Erdibotermo pre 3 godine u Katarinu po 170 a gomila naroda u redu sa Karmen tresnjom 30+ niko nije dobio preko 130 din. Jednostavno je u tom trenutku velika potražnja i to je to.Pa ja tresnju dajem za te pare xd
Nije to nepravda to je bezveze i glupo tako razmisljati.Pa iskreno teska nepravda xD Kazi mi Cvele vidim da si iskusan vocar koja je sad sorta visnje najperspektivnija za sirenje ?
Ediboterno je tresen ili bran za tu industriju po 70 din?? Ako je bran onda je bez peteljki tako??Nije to nepravda to je bezveze i glupo tako razmisljati.
Erdibotermo je visnja koja je najkvalitetnija po svim karakteristikama i koja se dosta trazi, ima siguran plasman za izvoz i solidnu cenu. Trazi se i za industrijsku preradu i proteklih 2-3 godine je njena cena u industriji bila 70 din (mora biti lepo zrela i ne sme biti trula i manje stete od grada mogu proci, bitno je da je zdrava)
Sent from my moto g(8) power using Tapatalk
Bez peteljki, svejedno da li je tresen ili bran.Ediboterno je tresen ili bran za tu industriju po 70 din?? Ako je bran onda je bez peteljki tako??