Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oblacinska. Bice sutra jos slika ostalih zasada iz rezidbe.Sumadinka ili Oblacinska?
A ovo problem od prošle godine.Neki kažu Monilija a ja radio dva tretmana.
Ja mislim da je i ovo posledica viška podzemnih voda izmedju ostaloga.
Mnoga stabla su mi ovakva sa mnogo smole i sva pocrnela.inače Oblačinka je u pitanju sa sadnjom u 2013 g.
Ogroman problem jedino da probas da izdreniras eventualno nekim kanalom pa ako ga i ne resis potpuno barem malo da ga ublazis
Lepo izgleda,koji je razmak.Oblacinska. Bice sutra jos slika ostalih zasada iz rezidbe.
3.8 x 2.5 (i 2.3 zavisi od zasada) Pustaju se u visinu oko 3.5 m , neke i vise i formirane su za masinsku berbu.Lepo izgleda,koji je razmak.
Imas li u blizini neki kanal, reku?A ovo mi je glavni problem .višak vode na više mesta u parceli bez rešenja.Zato su mi se višnje i posušile na tim mestima.Ustvari ovo je problem od sadnje još 2013.
Послато са LG-H815 помоћу Тапатока
Rreka je na 2 kilometara a neki kanal na 500 metara tako da je to nemoguća misija.Imas li u blizini neki kanal, reku?
Ja sam imao oko 5 kg,ali jedna ispravka. Nisu 3. vec 4. godina. Sad sam pogledao u svesci kad su sadjene. Ne mogu vise da ih popamtim sve.Malo preko 2kg po stablu.
A vi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel ga ciste?Rreka je na 2 kilometara a neki kanal na 500 metara tako da je to nemoguća misija.
To je prevelika investicija za mene.na žalost.
Послато са LG-H815 помоћу Тапатока