nikola720p
Član
Kod mene vec stigle,nisam ocekivao, uvek ona do potoka stigne krajem juna... sasava godina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda se u tom delu zadrzava voda,ili je zemljiste mnogo kiselo.Liči na nedostatak gvožđa a možda i azota Prijatelj ima višnje i jedan potez u sred voćnjaka mu višnje žute i suše se i uvek presađuje i ne uspeva. Rekao sam da odatle odnese zemlju na analizu ali nije. Na jesen obavezno da nosiš zemlju na analizu.
Ja juce cuo od jednog coveka informaciju da ce visnja da ide na evro po kilu. Lepo bi bilo, videcemo.
Ovo nije tačno.VAZNO ! Upravo sam cuo da neki pricaju da je NEKTAR izasao sa cenom visnje 30 dinara + PDV.
@ 2pan. Ma pustićemo i gajbu zaječarca u potok ako treba. Naš kraj rodila solidno, čak i prerodila pa je zbog dugog perioda bez kiše još uvek sitna prilično a i retko koja nije bar malo zakačena gradom. Videćemo koliko će naliti do kraja