sasa vodanj
Novajlija
Ja koristim tresač preko reduktora kardana , obavezno prskati etrelom 7-10 pred berbu koncetracija zavisi od aktivne materije ima ga na našem tržištu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj prijatelj ima Cifareli i jako je zadovoljan. S obzirom da je kupio još jedan i nije uzeo neki jeftiniji, znači da je tresač dobar.Da li neko ima cifareli ili campagnola rucni tresac i kakva su vam iskustva jel planiramo da kupimo
Pozdrav visnjari 18 Maja Sam uradio tretman za tresnjinu muvu decis 2.5 ec Dali treba primeniti opet Taj tretman za 10 /12 Dana ili ne hvala u napred I svaki dobro
Nisu vasi. Tek su se juce pojavile. Pa sam sinoc prskao tonusom ali nista se ne desava, danas vidim da je situacija pojacana.Da li si ih prskao protiv vasi? Na to mi lice ovi zbrckani listovi. A i cini mi se da ti fali azota. List ti je svetlo zelene boje. Trebalo bi da je tamniji.
Vidi slike sto sam postavio na 169.st. ako nisi. Da je nedostatak jeste, samo ne znam koji a malo me i strah da na svoju ruku stavljam djubriva da ne pogorsam situaciju. Nisam radio analizu zemlje tako da ne mogu tacno da znam sta fali.Pični ga Volejom ili Afineksom ista je aktivna materija. Mi smo zadnja dva prskanja radili Afineksom i višnja je zdrava ko dren. Za bacanje đubra je kasno idi folijarno a ako ti fali azota dodaj i ureje preko lista. Ja sam zadnja dva prskanja ubacio i ureje list je zdrav i modar.
Urejom cu ici i posle berbe i u jesen. Da sada ne objasnjavam potrazite na netu sta pisu istrazivanja ( jos od 50-ih godina ) o prihrani urejom preko lista, iznenadićete se.
- - - - - - - - - -
Ubaci i kalcijuma ako nisi do sad. Nemoj da bude kalcijum nitrat zato sto nitrati sprecavaju usvajanje kalijuma i fosfora. Ja koristim Fitofertov kalcijum organo 30.