Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
VAZNO ! Upravo sam cuo da neki pricaju da je NEKTAR izasao sa cenom visnje 30 dinara + PDV.
Ovo nije tačno.
Ovih dana ćale brao kod komšije višnje, krupne kao dobro krupna trešnja, više ide na slatkasto nego na onaj kiselkast ukus višnje, pošto je komšija nereže primetio sam da rađa samo na jednogodišnjem porastu. Tanke grane skroz gole pa 20-30cm prošlogodišnjeg porasta punog roda pa ovogodišnji mladar... uglavnom klinci i žena oduševljeni dali neko možda zna koja bi višnja to mogla da bude.
@ironman- bolje da nije ni dolazio... 2 korisne recenice nisam cuo
@ironman- bolje da nije ni dolazio... 2 korisne recenice nisam cuo
Variraju prognoze i dalje izmedju 50 i 80 dinara start. Vise me brine vreme, dzaba dobra cena ako je ubije grad...
Eto, zar to nije lepa vest?Da, grad ipak nije napravio stetu kakve sam se bojala.
Jutros sam uzela gajbe na 35, da probam kako ide. Zrele su, mlade visnjice. Odnela na 40 din. Sutra pocinje sa beracima koji nose polovinu.