Probaj sa slanim rastvorom, mora da se vidi i sad ako ih ima.za sada se ne vidi da ima crva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Probaj sa slanim rastvorom, mora da se vidi i sad ako ih ima.za sada se ne vidi da ima crva.
Jaoooo, ja zagubih pakovanje, cale kupio, isto aktivna materija Dodin, aj fabricki naziv ne znam... Zaustavio ekstra cocomices, kakav je bio pre mesec dana takav je i sad. Ako nadjem kutiju javljam
Silit..ja isao juce da prskam..steta 30 do 40 posto..zetva mi se oduzila pa nisam stigao ranije..sta da ocekujem dogodine? Hoce li stabla doci sebi na prolece?
Hvala puno na odgovoru oktopod, brinem malo jer imam 600 komada u 3oj goda to nije bas malo, nije mi do roda sledece godine vazno je samo da ostanu zivePredlažem i đubrenje i prskanje bakrom, kada u okolini opadne skoro sav list, rezidbu ne jer joj tad nije vreme već u martu mesecu.
Ne predlažem ništa što može izazvati bujnost a to je đubrenje pre nego opadne list, zalivanje i rezidba.