Višnja

ima li neko sadnice za jesen 2016,i po kojoj ceni se mogu naci .650 kom

- - - - - - - - - -

oblacinka je u pitanju

Poslednja izmena od urednika:
ovako trebao bih da nadjubrim visnje u trecoj vegetaciji su imam soluciju sa svinjkom osekom da se pobaca dali to moze nesto da naskodi zasadu i dali je ta oseka dobra ko i govedji stanjak a jeftinje mi je da djubrim sa osekom nego da idem govedjim stanjakom hvala u napred :sta:

To ti je svinjska pišaćka, šta misliš da li se to može porediti sa polusvarenom biljnom materijom :) Pitanje je tu najveće količina po jedinici površine, a i koliko se sećam ona je bogata azotom pa je korisnija na proleće

pozdrav drugari.
Interesuje me koja sorta visnje je krupnija od Sumadinke i da li je Erdi botermo isto sto i Madjarica. visnja je vrlo krupna kao tresnja i niko ne zna kako se zove pa cak i oni koji je imaju. ako iko zna pomozite. unapred zahvalan

Porucio sam sadnice 4 vrste stubastog voća za dvorište, sve su OK osim višnje koja ima više izdanaka na sebi pa me interesuje da li treba da ih orezem i kada (posađene su pre par dana)
Evo kako izgleda
b4aeca93ffe60a867156fdccf47edc78.jpg

sent from SM-G900F

Tako su mi je prodali, porucio sam online iz rasadnika tako da je nisam video pre nego sto je kurir doneo. I meni je sumnjiva zato i pitam da znam jel za vadjenje ili orezivanje

Sent from my Lenovo A7600-F

i ja sam tako uzeo stubastu tresnju pa da je umnozim,kad ono corak :D sad cekam da prorodi da vidim koja je sorta u pitanju :D a za kolegu gore koji je pitao za sumadinku ili edi boterno,definitivno sumadinak je pravi izbor,bere se ocas posla sa peteljkom,dok kod edija ide malo teze,ako vreme dozvoli sadim sebi jedno 30-40 ari sumadinke na magrivi :) nadam se da cu pre proleca

Nazad
Vrh