Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Intresuje me misljenje iskusnijih kolega...
Primetio sam kod drugih plantaza, a i sam kada bacam vestacko djubre na visnje, vecina djubra dodje u direktan kontakt sa stablom vocke...
Interesuje me da li to djubre moze da steti stablu kada se polako topi...znamo da je rec o hemiji...
Sobzirom da se radi o maloj površini (17ari) koristim motokultivator IMT-506.kojom frezom je obradjeno oko voća? svaka čast
Mlada vocka, tanka kora, osetljivo stablo...u direktnom kontaktu sa hemijom...
Razmisljam da li to moze da bude stetno za stablo...
Mislim kada se baci dosta djubriva i kada veca kolicina djubriva dodje u direktan kontakt sa stablom...
Primetoi sam da dosta ljudi koncentrise djubre usko u predelu stabla, sto je pogresno...
Mlada vocka, tanka kora, osetljivo stablo...u direktnom kontaktu sa hemijom...
Razmisljam da li to moze da bude stetno za stablo...
Mislim kada se baci dosta djubriva i kada veca kolicina djubriva dodje u direktan kontakt sa stablom...
Primetoi sam da dosta ljudi koncentrise djubre usko u predelu stabla, sto je pogresno...
Ocigledno nisi razumeo pitanje.Za ucenje postoje udzbenici znas ono (zavodi za udzbenike i nastavna sredstva). Procitaj bar jednu knjigu pa dodji na forum da diskutujemo. O iskustvu sa visnjom tek nemas pojma kad postavljas ovakvo pitanje