Gorski Car
Član
Mozes dve lopate stajnjaka i 1 saku vestackog, samo nemoj do samog korena. Gledaj da stajnjak bude dobro prevreo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja bih pre bacio to 8:15:15 zbog manje azota, vreme je ludo, ne bih se igrao... Koja je cena? Mozes bacati bilo kad kad opadne list a da temp. nece ici bas visoko, kod mene neki bacaju i po snegu kad padne ranije, mada ja ne bih cekao sneg... Prosle godine sam bacio sredinom oktobra a ove jos necu, da zavrsim neku sadnju pa cu krajem novembra, nije kasno.A znaci nemora 8 16 24 do kad imam fore da bacim do kojeg datuma
Nasao sam 8 15:15 dali to nesto valja proizvodjac elixir zorka
Ja bih pre bacio to 8:15:15 zbog manje azota, vreme je ludo, ne bih se igrao... Koja je cena? Mozes bacati bilo kad kad opadne list a da temp. nece ici bas visoko, kod mene neki bacaju i po snegu kad padne ranije, mada ja ne bih cekao sneg... Prosle godine sam bacio sredinom oktobra a ove jos necu, da zavrsim neku sadnju pa cu krajem novembra, nije kasno.