Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo danas sam bio do vocnjaka I naiso ma novu bolest ispod lista ima crno dali su to grinje ili vasi pa ko da oce da savija list dali mogu da uzmem na primer sa tim kotaktnim fugincidima dali mogu da dodam na primer tonus ili dimetogal ili perfektion
neki kontaktni fungicid + sistematicni fungicid .
Kaptan samo jednom u precvetavanju i to je to za ovu godinu barem po spisku za ruseZasto preporucujete coveku dva preventivna preparata kao Metod i Agrodin? Kaptan je preventivni, isto kao i dodin. Ako vec ima problem treba da tuce sa sistemik+preventivni.
A to sto ima ispod lista crno su vasi. Imam ih i ja na svim skoro vockama. Acetamiprid (Tonus, Vizard) zarvsava posao odlicno za njih.
Pozdrav, pišem iz slavonije, ove godine sam primjetio da je oplodnja cvijeta na višnjama dosta lošija nego prošle godine, ne znam jel to zbog mraza ili možda lošijeg vremena uvrijeme cvijeta. Kako je kod vas stanje što se tiče oplodnje?