Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A što je to 'crno osemenjivanje goveda'?
Hoce da te odere ,nista drugo ....ljudi molim vas imam problem sa lokalnim veterinarom...
...oću da prodam dvoje teladi....imaju ušne markice i pasoše...sve po slovu zakona i pravilnika...telad idu na teritoriju druge opštine...šta je potrebno još od papira i koliko to košte ???...
...po sajtu veterinarske uprave sam našao samo uverenje o zdravstvenom stanju, tzv. beli pasoš, i košta 188 din....
PS
...samo da ilustrujem...za papire da bih prodao telad traži mi 3.200 din...
Kad pišu van radnog vremena,vikendom,po hitnom postupku i sl.
To kod nas redovno naplaćuju iako sam im više puta skretao pažnju na to,da sam došao u toku radnog vremena i da mi nije hitno
kažu svejedno,cena je ta....
...evo ovako...uredbe i pravilnici kažu sledeće....
...uverenje o zdravstvenom stanju tzv. beli pasoš ili bilet je 188 din....
....transportno uverenje po grlu: za odraslo goveče 100 din., za tele do šest meseci 50 din.....
...dezinfekcija 350 din....
I ja sam isao za vreme radnog vremena u ambulantu 9 km od mog sela moram da lupam,i dal je neko od vas pitao nekog ispektora za tu naknadu ali nekog postenog jer i oni lazu ko psi vajde se od veterinara .U stvari sta vam prica znate i sami sta je.