Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
neka oni dokazuju da to nije moguce,to im je posao. samo treba biti uporanMoyes za 1 ili 2 grla , a ne moze njih 10 da prijave svi nestanak nisu ni oni ludi da svakog gde fali koja krava da bude nestala ,ukradjena ...
Šta si ovim hteo da kažeš?!Ili situacija samo izmisljena kao ukrali mi stoku moze i to jedno vreme dok kerovi ne skapiraju prevaru (primer mi je bio slucaj clana dobrodol) Bole njih
Kod mene bilet vec vise od 3 godine kosta 1000 dinara za junad. Nisam vadio skoro, sad je najverovatnije i skuplji. Posle se postavlja pitanje, zasto jedno selo u Sremu ne proizvede mleka i juneceg mesa za sopstvene potrebe.Ne znam cenu obelezavanja,ali... Skoro sam prodao june jedno,tacnije 25.08,i otisao 27.08 izvadio obilet,naplatise 634 dinara za to(5 minuta posla=otimanje para),ranije bilo 250 dinara. Medjutim igranka pocinje juce kad je sadasnji vlasnik juneta otisao da ga prijavi. Prc,Milojka,traze transportno uverenje posto je druga opstina. Ko je znao za to? Ja nisam. A nisam ni obavesten. Kod mene na vratima stale pise "Ulaz bez dozvole je kaznjiv". Mogli su i oni tako da negde oznace. Sta je to? Jos manje znam o tome. Niko ni pomenuo,a kamoli da mi je trazio taj papir. I tako ajd odem ja po ono sto sam dao coveku,i kod mene u stanicu i oni peru ruke od toga i salju me u inspekciju da se to resi. Otisao tamo,napravili zapisnik,sve ok,ajd odatle u drugu inspekciju,al tu sam samo predao papire,cekam da jave u ponedeljak kad zavrse posao. Cena tog zadovoljstva sam cuo da je 1400 dinara. Svasta. Al ajd videcemo. Koliko je para zaista bilo to zezanje,javicu.