pocerina
Član
Jesi siguran da je 0% kamata?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto postopocerina je napisao(la):Jesi siguran da je 0% kamata?
Ko ti je dao i za koju namenu?Zoran0230 je napisao(la):zrenjaninac,nisam spomenuo budžet nego ko je više dao SVIM poljoprivrednicima -izračunaj pa ćeš videti da to nisu male pare.
ja sam 2007 digao kredit na 3000E(na 3 godine) sa 6% kamate a sada
Ja možda jesam loš ekonomista pa mi odgovori da li u nekoj banci ima ovakav kredit-dobro bi mi došao
Evo jedno glupo pitanje(ako pitanja mogu biti glupa)ja kao nosilac svog reg. gazdinstva.mikulaš je napisao(la):Zorane imaš sada kredit za 5 % kamete nevezano za evro kredit kolko ja znam u iznosu do 900 hiljada dinara za kupovinu repromaterijala u poljoprivredi i imaš u Prokredit Banci za kupovinu većinu mehanizacije 0% kamata što je po menini najpovoljnije od svih kredita do sada .
Za koju sve mehanizaciju se odobravaju kredite neznam ali znam jer u tom kreditu od 0% kamate na 5god učestvuje Banka Min.poljoprivrede i firma koja prodaje mehanizaciju. Znam da je u pitanju mehanizacija iz Agropanonke,Agrovojvojvodine ,Res trejda,Alnexa...Zoran0230 je napisao(la):Imenjače-uzeo sam kod Ćorića prikolicu za rasturanje stajnjaka (polovnu)-preko profakture
Za mene je ovo velika novina od 0% kamate,jedino znam da su kratkoročni bili sa 5% kamate ali je tako bilo od početka registrovanja gazdinstava
sandbarst je napisao(la):ma koji sam crni hobista osto sam bez posla pre pet godina radim 11 jutara zemlje i drzim 6 krava bre zivim od toga i on mi uskrati subvencije jer na taj mali posed nemogu da mu odvojim za pioi koliko nas je takvih cudi me da centralna srbija se nije zesce pobunila tamo je jos vise usitnjeno ispuvo se narod pa ga mozes j......Ako sad ga ne smene mislim da ce na izborima dobiti odgovor ,niko nije napravio takvu diskriminaciju u poljeprivredi i uopste u drustvu kao on i sto je najgore ne na dobrobit poljeprivrede nego naprotiv na dobrobit jedne uske grupe ljudi poput zorza i diklofena kojima odgovara sto gore to bolje za njih vi bre i od mojih para radite zemlju i drzite mi predavanja
Post je spojen: [time]1298088062[/time]_________________________________________________
[/qu-ote]
Potpuno te razumem,i kod nas u zdravstvu ti više radno mesto nije sigurno-evo meni podmeću klipove samo da te uhvate na cake ne bi li smanjiki broj ljudstva-u DZ.
Ja imam 5 krava i nepunih 20 jutari zemlje i već 2 godine sam finansiram proizvodnju i kako godine prolaze sve teže sastavljam krajeve i nisam zadovoljan kompletnom vladom a ne samo Draginom.
-Pogledaj šta dotični teraju od traktora i odmah će ti sve biti jasno koji tip poljoprivrednika nas razume a koji ne (čast izuzecima)