nikada ni jedan clan partije ni ja ni otac ni deda ni pradeda za dalje ne znam.ne zelim da komentarisem uopste stavove ljudi koji kazu ,, e kakvi su bili oni ,, to je glupost ako mi ne mozemo da trazimo bolje onda nek potonemo, a ovi sto su zadovoljni svaki im cast i ja sam zadovoljan jer sam moje borovnice prodao i inostranstvo i to za super cenu ali tu je problem vecine vas(uopste problem srba sto je vazno da je meni dobro a za komsiju a nek mu crkne krava e svaka cast) sto gledate samo SEBE.vi iz vojvodine (nisam za to da se dele ljudi po mestu gde zive vec po tome kakvi su ljudi) ste u princiu dobro prosli ove godine jer je tako kako je na svetskom a i nasem trzistu (poplave manje zasejano ) pa ste postigli dobru cenu i ja zelim da tako bude uvek(mislim na dobru cenu) a sta ce biti ako bude obrnuto pa u svetu padnu cene ratarskih proizvoda ko ce vas onda zastiti?vi pricate neke stvari koje vam se serviraju reko tv-a pa izgleda kao da zivimo u danskoj ali ljudi vi ste po malo egoisti jer ni zamisliti ne mozete kako zive oni koji imaju 4 krave i 2h zemlje a i to su ljudi koji se bave poljorivredom a nemaju pravo ni na subvencije ni na podsticaje o cemu mi pricamo .ne znam ko je tu naipsao ,, a on se bori rotiv tajfuna,, to je toliko smesno da mi dodje da placem .ko se bori protiv tajkuna, kako on sme da pomene ime jednog kostica ili miskovica ili viktorije gruP kada ste ga culi KRAJ PRICE.ne sme iz pprostog razloga jer su ti oni koji finansiraju njegovu stranku .za mene je borba kad covek izadje u medije i otvoreno kaze ja sam protiv tog i tog jer radi to i to a ne sve uvijeno ,,protiv tajkuna,, a ti misli ko je jer ni ime ne sme da im pomene.inace nisam za ovu vlast a bio sam i uvideo sam da sam pogresio ali cu se i protiv svake naredne boriti dok ne dodje prava po meri naroda.lepo je cuti od kolega koji kazu da se kuuju nova kola novi traktori a sta ce te sa jugom srbije gde ce se uskoro uvesti kazani i po selima , ne treba misliti samo o svojoj sreci jer nicija do zore nije gorela.pozzzz(inace koliko je para dobijeno od EU mnogo je manje uradjeno nego ranije kad nije bilo tih para)