+ 1Golub je napisao(la):Ma mi smo vrlo opasni i strašni, kod nas je problem dok krenemo, a kad krenemo ....
Zato i nikad ne krećemo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
+ 1Golub je napisao(la):Ma mi smo vrlo opasni i strašni, kod nas je problem dok krenemo, a kad krenemo ....
Zato i nikad ne krećemo.
To znaci sa vama sam ili jos jedan vise , jel tako zoran_vs..........Golub je napisao(la):Daj pojasni tu jedinicu ja bih na popravni ako može da naučim za 5*. Ja kad neznam ne stidim se da pitam.
Rodja je napisao(la):bili smo mi na pavlovica mostu pre par godina zbog male cene svinja.poslase dva autobusa specijalaca ,naoruzali ih do zuba ,jedva hodaju.razjebase nas za pola sata i nikom nista.nema u nama poverenja i sloge -DZABA.bicemo mi radnici na tudjem posedu i nasoj zemlji.
trt mrt i kod mene...IMT-550 je napisao(la):Neznam kako kod vas moj ADSL nesto koci , pa nece pa trt-mrt.......
Pa radi i kod mene ali dok posalje odgovor ili dok otvori novu stranicu..........mityoo je napisao(la):ADSL? Kod mene radi....